Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έντονα παράπονα για την εικόνα της παραλίας στις Δάφνες – Ανησυχία και για «περίεργο» αγωγό- ΦΩΤΟ

Έντονα παράπονα για την εικόνα της παραλ...

Σημεία εγκατάλειψης

Σε άσχημη κατάσταση είναι, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής αλλά και λουομένων, η παραλία στης Δάφνες της Πάτρας. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που τράβηξε πριν λίγες ημέρες στην παραλία ο φωτογράφος του thebest.gr Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος, η ευρύτερη περιοχή παρουσιάζει σημεία εγκατάλειψης εν μέσω θερινής περιόδου.

Οι συμπολίτες που επισκέπτονται τις Δάφνες για τα καλοκαιρινά τους μπάνια επισημαίνουν ότι δεν υπήρξε το καμία ουσιαστική παρέμβαση με αποτέλεσμα κοτρώνες και φερτά υλικά να έχουν χαλάσει την παραλία. Επίσης υπάρχουν σκουπίδια σε αρκετά σημεία καθώς οι ελάχιστοι κάδη που υπάρχουν γεμίζουν γρήγορα και περνούν μέρες μέχρι να αδειάσουν.

 

Τα παγκάκια είναι επίσης ελάχιστα, (το εξής ένα;) και ξεχαρβαλωμένα και δεν υπάρχει καντίνα για να παίρνουν οι λουόμενοι ένα καφέ ή κάτι για να φάνε.

Το πιο ανησυχητικό όμως από όλα, όπως τονίζουν οι συμπολίτες, είναι το γεγονός ότι διάφοροι αγωγοί καταλήγουν στη θάλασσα με ένα εξ’ αυτών να είναι ο πιο ύποπτος καθώς τα νερά που βγάζει έχουν μαύρο χρώμα. Κάτοικοι και επισκέπτες είναι ανάστατοι καθώς δεν γνωρίζουν εάν τα νερά αυτά είναι «καθαρά» ή μολυσμένα λύματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις