Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

...Ας Συνέλθουν...!!

...Ας Συνέλθουν...!!

Του Θρασύβουλου Μαυρομμάτη

...διαχρονικό, νοσηρό και νοσογόνο το σύνδρομο της εσωστρέφειας στη Νέα Δημοκρατία...

ακόμα και από των ημερών του ιδρυτή της Κωνσταντίνου Καραμανλή με εκείνη την αστεία "κίνηση της βόλβης" και τους άσφαιρους επιγόνους της...!!!

..."σωστό" κομματικό στέλεχος σε μας είναι αυτός που γκρινιάζει, που τα ξέρει όλα και που πανεύκολα κατηγορεί την παράταξη του από δω και από κει, ίσως και για να γίνεται ιδιόσκοπα πιο αρεστός στους αριστερούς αντιπάλους της.!!!

...σχεδόν γονιδιακό λοιπόν το σύνδρομο και η μετάλλαξή του σίγουρα αρκετά δύσκολη...

...οι σκέψεις αυτές προκλήθηκαν άλλη μια φορά λόγω της κάποιας εσωτερικής κριτικής που δέχτηκε από αμόρφωτες τινές γραφίδες στο διαδίκτυο και αλλού, η πρόσφατη συνέντευξη του προέδρου Κυριακου Μητσοτάκη στον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη.

...μια συνέντευξη πολιτικά πλήρης, με σύγχρονο, συγκροτημένο και τεκμηριωμένο δημοκρατικό λόγο, που και με την όποια πιθανή αντίπαλη δυσπιστία και κακή προάιρεση, παρασάγγας απείχε από τον βερμπαλιστικό και ιδεοληπτικό παρηκμασμένο λόγο του τραγικού Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα,

...αυτού δηλαδή του πρωθυπουργού και της παρέας του, που τόσο επώδυνα δοκιμάζουν την αξιοπρέπεια και του λαού και της πατρίδας μας...

..κλείνοντας λοιπόν .και αφού τόφερε οι κουβέντα, αυτές οι αποσχιστικές μπουρμπουλήθρες που τελευταία εμφανίζονται στα πέριξ, φρόνιμο θα ήταν να ξαναμετρήσουν το μπόϊ τους το καταμεσήμερο που ο ήλιος είναι κάθετος...!!!

αλλά και όσοι φαντασιώνονται δι΄εαυτούς πανηγυρικές επανακάμψεις, η το και χειρότερο, μελλοντικούς αρχηγικούς ορίζοντες ΑΣ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΩΡΩΣ ΚΑΤΕΛΘΟΥΝ ..!!

...και ας μην πασαλείβουν κάθε τόσο το όνομα του Κώστα Καραμανλή του οποίου ο παραταξιακός πατριωτισμός είναι Έβερεστ που σαν πόες αδυνατούν να καταλάβουν...

Υ.Γ. στη ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΜΑΣ , σκέψη, νοιώσιμο και δυνατές ευχές.

*Ο κ. Μαυρομμάτης είναι τέως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις