Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θερμά συλλυπητήρια από το Γυμνάσιο Μαζαρακίου στην οικογένεια του θανόντος ιατρού Ιωάννη Παπαδημητρίου

Θερμά συλλυπητήρια από το Γυμνάσιο Μαζαρ...

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο εκλιπών ήταν ένας άνθρωπος που έμεινε στις καρδιές μας

Τα θερμά τους συλλυπητήρια εκφράζουν το Γυμνάσιο Μαζαρακίου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, στην οικογένεια του θανόντος ιατρού Ιωάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος καταγόταν από το Μαζαράκι του νομού Αχαΐας όπου είχε γεννηθεί το 1925.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Γυμνασίου Μαζαρακίου και του Συλλόγου των Γονέων και κηδεμόνων, ο εκλιπών ήταν ένας εξαιρετικός επιστήμονας αλλά και ένας άνθρωπος που έμεινε στις καρδιές μας!

Ο γνωστός ιατρός Ιωάννης Παπαδημητρίου απεβίωσε πλήρης ημερών και η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 24/5/2016 το απόγευμα, στον ιερό ναό Παντανάσσης Πατρών.

Υπήρξε διακεκριμένος ιατρός και μεταξύ των τριών πρώτων ραδιοθεραπευτών της χώρας με μακρά και αξιοσημείωτη ιστορία. Είχε φοιτήσει την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πήρε την ειδικότητα του ακτινοθεραπευτή στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Αγ. Σάββας».

Το 1957 ήρθε στην Πάτρα όπου ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή στο ακτινοθεραπευτικό του Δημοτικού Νοσοκομείου της πόλης που στεγαζόταν τότε στην άνω πόλη, κάτω από το Κάστρο. Στο νοσοκομείο παρέμεινε μέχρι το 1985.

Ευτύχησε να αποκτήσει τρία παιδιά, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου βιολόγο, ιδιαίτερα γνωστό από την κοινωνική του παρουσία και την ενασχόληση του με τα κοινά, την Αναστασία έμπορο και τη Γεωργία που είναι ρεφλεξιολόγος στην Αθήνα ενώ είχε τη χαρά να δει και τρία εγγόνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις