Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Έρχεται για δύο παραστάσεις το σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαίου στην Πάτρα, ο πολυμήχανος Σανκάρα

Έρχεται για δύο παραστάσεις το σαββατοκύ...

Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ

Ο πολυμήχανος, ταλαντούχος κι αστείρευτος Σανκάρα επιστρέφει στην Πάτρα και στο Κινηματοθέατρο Πάνθεον, στην οδό Γούναρη και Κανακάρη, για να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουριο magic show  για μικρούς και μεγάλους με τίτλο «Ζήσε την Μαγεία».

Ο μεγάλος Έλληνας illusionist, "θαυματοποιός" και ταχυδακτυλουργός θα υποδεχθεί τους λάτρεις της μαγείας και των ψευδαισθήσεων, – τους πιστούς εδώ και χρόνια θεατές, αλλά και θα προσκαλέσει τους νέους φίλους του να μυηθούν στην σφαίρα του μυστηρίου και του υπερφυσικού, δίνοντας το απόλυτο ρεσιτάλ μαγείας επί σκηνής, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Έχοντας ως άσο στο μανίκι του τα πρωτοπόρα και παράτολμα νούμερα, το μοναδικό κι αγχολυτικό του χιούμορ, τον σεβασμό και την συνέπεια να διακρίνει κάθε του παράσταση, γοητεύει και μαγνητίζει τους θεατές κάθε ηλικίας.

Αυτή την φορά το θέατρο Πάνθεον της Πάτρας θα μετατραπεί σε έναν φανταστικό, διαδραστικό κόσμο όπου καθένας από εσάς συμμετέχει ενεργά, βιώνοντας τη μαγεία σε πρώτο πλάνο.

Από το show δεν θα λείψουν τα εντυπωσιακά stage illusions (μαγικά νούμερα μεγάλης κλίμακας), κατά τα οποία ο Σανκάρα κι η παρτενέρ του θα εκτελέσουν μ’ ένα τρόπο τόσο συγκλονιστικό που θα σας αφήσουν άφωνους. Είναι το σημείο όπου η μαγεία και η θεατρικότητα ενώνονται κι έχουν ως αποτέλεσμα την απόλυτη σαγήνη των αισθήσεων.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, το κοινό περιμένουν πάρα πολλές μοναδικές και μαγικές εκπλήξεις!

Η ικανότητά του Σανκάρα να κατευθύνει το μυαλό σας στη διάσταση της μαγείας, σε συνδυασμό με το απροσδόκητο αποτέλεσμα, θα σας κάνουν να λατρέψετε αυτή την παράσταση και να ζήσετε την μαγεία!

Πρόγραμμα παραστάσεων

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΙΟΥ, ΩΡΑ 20:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΙΟΥ, ΩΡΑ 19:00.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 8 ΕΥΡΩ.

Εισιτήρια προπωλούνται στο ταμείο του θεάτρου Πάνθεον. Τηλ. ταμείου 2610 325 778.

*Ο Σανκάρα είχε εμφανιστεί και στο διαγωνιστικό σώου στην τηλεόραση, "Ελλάδα έχεις ταλέντο".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life