Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Ηρωική ισοπαλία η Παναχαϊκή στην Ριζούπολη-Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Φούτμπολ Λιγκ: Ηρωική ισοπαλία η Παναχαϊ...

Οι κοκκινόμαυροι αναδείχθηκαν 1-1 με τον Απόλλων Σμύρνης

Οι ηρωικοί κοκκινόμαυροι (που σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα σημερινά αποτελέσματα έχουν ελπίδες παραμονής) προηγήθηκαν με τον Σαμπατάκο στο 51’Το παίρνει απόφαση πλέον ο Απόλλων Σμύρνης ότι θα πρέπει να περιμένει κι άλλο για να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα.

Κατώτεροι των περιστάσεων απέναντι στην προβληματική Παναχαϊκή, οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα έμειναν στο 1-1 και ουσιαστικά αποχαιρετούν τις ελπίδες για τη δεύτερη θέση.

Παρά τα προβλήματά της, η Παναχαϊκή αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, που έχει να αντιμετωπίσει τα δικά του... θέματα, παρά το γεγονός ότι στόχος ήταν η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα.

Οι Αχαιοί προηγήθηκαν στο 54' με τον Σαμπατάκο, ο οποίος πήρε το... ριμπάουντ, μετά την εκτέλεση φάουλ του Πινδώνη στη συμβολή των δοκών, και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πίεσε και έφτασε στην ισοφαρίση με τον Μπουντόπουλο στο 62', ενώ δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή για να μείνει στο ισόπαλο 1-1 με τους Πατρινούς.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι για τους φιλοξενούμενους έπαιξε ως επιθετικός ο δεύτερος τερματοφύλακας Βορύλλας, τη στιγμή που ο Ηλίας Φυντάνης δεν έχει και πάρα πολλές λύσεις στα χέρια του.

Γκολ: 62’ Μπουντόπουλος / 51’ Σαμπατάκος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Βαζάκας): Αποστολίδης, Πάνος, Μπουτζίκος, Κύργιας, Φατιόν, Ρουσάκης, Βάντερσον, Παρπέξ, Τζιώρας, Σουνάς (54' Μπουντόπουλος), Στεργίδης (48' Καμαρά

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλιάς Φυντάνης): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Σαμπατάκος (88' Γ. Λαμπρόπουλος), Λαμπρόπουλος Ι. (9' Πέδρο - 32' Τρίγκας), Πινδώνης, Ρουμπάτος, Μουκίδης, Χαρτσίας, Βορύλλας, Μητρόπουλος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Ήττα για τον Παναιγιάλειο στην Καρδίτσα-Σώθηκε η Αναγέννηση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports