Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συναυλία αγάπης για την ενίσχυση της "Κιβωτού της αγάπης"-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συναυλία αγάπης για την ενίσχυση ...

Την Πέμπτη 21 Απριλίου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Απριλίου στο «Χάραμα» η συναυλία αγάπης του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Πατρών «Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ», τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην “Κιβωτό της αγάπης” για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες – ικανότητες.

Η πρόεδρος του Συνδέσμου κ.Πηνελόπη Λαμπούση δήλωσε τα εξής: “Σας καλωσορίζω στην αποψινή μας εκδήλωση και δηλώνω εξ ‘ αρχής πως ο ανθρωπιστικός παλμογράφος της πόλης της Πάτρας χτύπησε πολύ δυνατά σήμερα γεγονός που με συγκινεί και με χαροποιεί συνάμα!

Κύριε Παντελή, νομίζω πως επετεύχθη η συν – κίνηση για την οποία έκανε λόγο ο αείμνηστος καθηγητής Πανεπιστημίου κ.Κακριδής. Θα μου επιτρέψετε να παρακάμψω το πρωτόκολλο και να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τα παιδιά της Κιβωτού που είναι απόψε κοντά μας.

Μας τιμούν με την παρουσία τους:  Ο πρόεδρος των Λακώνων κ.Κωνσταντινάκος και ο αντιπρόεδρος κ.Σαραντουλάκος, ο πρόεδρος των Κερκυραίων κ.Μαρτίνης, ο αντιπρόεδρος των Ζακυνθινών κ.Βαρβαρήγος και η ταμίας κ.Καψάσκη . Ο κ. Τσιλιμέκης πρώην πρόεδρος των Ευρυτάνων , ο κ. Αγγελόπουλος Αργύρης πρόεδρος των Κλειτορολευκασίων , ο κ.Αγγελόπουλος Γιώργος αντιπρόεδρος των Καλαβρυτινών, η πρόεδρος του «Αγκαλιά ΖΩ κ.Παπαχρυσανθάκη» και η ταμίας κ. Δημοπούλου ακόμη ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αχαίας Αστυνομίας κ.Γκίζας Ανδρέας.

Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ του Συνδέσμου μας τον κ.Βοργιά, την κ.Ποδαρά, την κ.Βάγγαλη, κ.Παπαγεωργίου και τον κ.Κωνσταντακόπουλο για την συνδρομή τους στην υλοποίηση της εκδήλωσης καθώς επίσης και τον εμπνευστή αυτής κ.Γκριτζάπη.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Μεσσήνια ερμηνεύτρια κυρία Μυρτώ Καμβυσίδη για το πόσο άμεσα, ειλικρινά και πηγαία μου έδωσε τη θετική της απάντηση να τραγουδήσει αφιλοκερδώς όταν εκείνο το βράδυ μιλήσαμε με τα μάτια της ψυχής καθώς επίσης και του καλλιτέχνες που την πλαισιώνουν , τον κύριο Σταύρο Δεριζιώτη και τον κύριο Παναγιώτη Καψάμπελη .

Ευχαριστώ ακόμα τον κ. Οικονόμου τον ιδιοκτήτη της μουσικής σκηνής που μας φιλοξενεί. Τις πιο θερμές ευχαριστίες μου για όλους εσάς που είστε εδώ και για την ακατανίκητη στήριξη σας! Τα συγχάρητήρια μου στο ΔΣ της Κιβωτού που είναι κοντά μας αλλά και στους συνοδούς των παιδιών για το έργο που προσφέρουν και ο αμέριστος σεβασμός μου για τους ανθρώπους εκείνους οι οποίοι αξίζουν τα καλύτερα διότι βιώνουν δυσβάσταχτες καταστάσεις με αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια!

Σας ευχαριστώ θερμά.”

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις