Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ενόργανη: Καλές εμφανίσεις για τις αθλήτριες του Άτλαντα Πατρών

Ενόργανη: Καλές εμφανίσεις για τις αθλήτ...

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων

Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικρές αθλήτριες του Άτλαντα Πατρών, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, στην κατηγορία κορασίδων (11-13 ετων), το οποίο πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα η Αθανασία Ντάσκα κατέκτησε την τέταρτη θέση στο άλμα με 13.600 βαθμούς, την έβδομη θέση στο έδαφος με 12.300 βαθμούς, όπου στάθηκε άτυχη έχοντας πτώση που της στερησε το μετάλλιο, ενώ στο σύνθετο ατομικό κατέλαβε την ένατη θεση με 47.750 βαθμούς.

Επίσης πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι πρωτοεμφανιζόμενες, στην κατηγορια τους, Λεμονιά Τσοπάνογλου με πολύ σταθερό αγώνα, η Λεβαντή Νεφέλη που λόγω πτώσης έχασε το μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας, ενώ και η Ανθή Θεοδοσοπούλου είχε πολύ καλή εμφάνιση.

Στη συνέχεια την σκυτάλη θα πάρουν η Χρυσή Τσοπάνογλου στις νεανίδες, όπως και οι Πατρινοι αθλητες στην κατηγορια των ανδρων Βασίλης Κόλλιας και Νίκος Ηλιόπουλος για το Πανελληνιο πρωταθλημα που θα γινει το Σαββατοκυριακο 7/8-4-2016 στη Θεσ/νικη.

Στη φωτογραφία από αριστερά οι Αθανασία Ντάσκα, Ανθή Θεοδοσοπούλου, ΛεμονιάΤσοπάνογλου, Νεφέλη Λεβαντή με τον προπονητή τους ΗλίαΤσοπάνογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενόργανη: Οι μικρές του Άτλαντα Πατρών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports