Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ-πονγκ: Σπουδαίες επιτυχίες για τους Πατρινούς αθλητές στον τελικό των αναπτυξιακών της ΕΦΟΕΠΑ

Πινγκ-πονγκ: Σπουδαίες επιτυχίες για του...

3 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια στους αγώνες του Μεγάλου Τελικού που έγιναν το Σαββατοκύριακο στη Κοζάνη

Μεγάλες διακρίσεις για τους πατρινούς αθλητές και αθλήτριες στους αγώνες του Μεγάλου Τελικού των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων που έγιναν το Σαββατοκύριακο στη Κοζάνη.

Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν οι καλύτεροι της ειδικής βαθμολογίας των 13 αναπτυξιακών πρωταθλημάτων που γίνονται κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου σε όλη την Ελλάδα και αφορούν όλες τις κατηγορίες από το παιδικό έως το εφηβικό.

Συγκεκριμένα, η Βασιλική Ηλιοπούλου των Φοινίκων στις κορασίδες, με πολύ καλή παρουσία στα φετινά όπεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και να διεκδικήσει το χρυσό, αλλά κάμθηκε με 3-0 από την Έλλη Φίσερ και κατέκτησε τα ασημένιο μετάλλιο.

Ασημένιο μετάλλιο είχαμε και για  τον πατρινό  Χατζηλυγερούδη Γεράσιμο που  φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στον ΑΚ Ζωγράφου από τον Αναγεννησιακό , στους παίδες. Ο Χατζηλυγερούδης είχε πολύ καλά αποτελέσματα μέσα στη χρονιά, έφτασε πολύ κοντά στο χρυσό αλλά στον τελικό ηττήθηκε από τον Στάμου με 3-1.

3ο ασημένιο από  τη Πετσίβα Δήμητρα στις παγκορασίδες, που φέτος αγωνίζεται δανεική από τον ΟΕΑ Έδεσσας στον ΑΟ Φαέθων, και πρόκειται για μία αθλήτρια που ξεχωρίζει στην κατηγορία της και με συνεχόμενη ανοδική πορεία. Η Πετσίβα ηττήθηκε στον τελικό  με 3-0 από τη Μαλαματένια Παπαδημητρίου που ήταν το μεγάλο φαβορί των παγκορασίδων.

Τέλος,  στη κατηγορία των παμπαίδων, που υπάρχει πολύ έντονος ανταγωνισμός οι αθλητές των Φοινίκων Μαργαρίτης Αλέξανδρος και Κωστακιώτης Αλέξης έφτασαν μέχρι τους ημιτελικούς, όπου και ηττήθηκαν μένοντας στη 3η θέση της διοργάνωσης και κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο

Εκτός από τις παραπάνω διακρίσεις, σημαντική ήταν και η συμμετοχή της Χριστίνας Αθανασοπούλου στις νεανίδες η  οποία κατετάγει στη 14η θέση.

Οι συνεχόμενες διακρίσεις για τους πατρινούς αθλητές αλλά και για τα σωματεία της πόλης μας, αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά τη πολύ καλή δουλεία που γίνεται τόσο από τις ομάδες, που προσπαθούν μέσα από δύσκολες καταστάσεις να στηρίξουν το άθλημα, αλλά και από την ομοσπονδία, η οποία με τα λίγα μέσα που έχει πια στη διάθεσή της κρατάει την επιτραπέζια αντισφαίριση σε υψηλά επίπεδα και απόδειξη είναι η πρόκριση του Παναγιώτη Γκιώνη στους  Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η Πάτρα έχει μεγάλη παράδοση και το γεγονός ότι αθλητές και αθλήτριες των μικρών ηλικιών είναι μέσα στα μετάλλια σε τελικούς πρωταθλημάτων είναι πολύ ελπιδοφόρο για τη συνέχεια.

Τώρα η προσοχή όλων στρέφεται στις τελικές φάσεις των ηλικιακών πρωταθλημάτων που ξεκινάνε το επόμενο Σαββατοκύριακο και θα τελειώσουν στα μέσα Ιουνίου, με την ευχή να συνεχίσει και να ολοκληρωθεί η χρονιά το ίδιο επιτυχημένα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πινγκ-πονγκ: Τελικός αναπτυξιακών πρωταθλημάτων (Όπεν)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports