Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κρις Σπύρου: Ο άνθρωπος που κατέλαβε στις ΗΠΑ, τις υψηλότερες θέσεις που έχει κατακτήσει ποτέ Ελληνας, μιλά στο thebest.gr για τις Αμερικάνικες εκλογές

Κρις Σπύρου: Ο άνθρωπος που κατέλαβε στι...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Για την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον και τη φιλία τους

Μια συνέντευξη με τον ελληνοαμερικανό Κρις Σπύρου, όπως και να χει, είναι εμπειρία! Έχει απάντηση για κάθε σου ερώτηση. Εκτός των άλλων μας μίλησε για τη σχέση του με την Χίλαρι Κλίντον ενώ προεξοφλεί την αναρρίχησή της στην Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Οπως είπε, η Χίλαρι είναι πολύ καλή γνώστρια των ελληνικών θεμάτων, για να συμπεράνει πως δεν θα υπάρχει δυσκολία αν προσκληθεί να επισκεφθεί την Ελλάδα.

Κρίς Σπύρου. Το Ελληνόπουλο από την Καρδίτσα που αναδεικνύεται σε σημαίνοντα παράγοντα του αμερικανικού πολιτικού συστήματος. Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος του Νιου Χαμσάιρ, υποψήφιος κυβερνήτης, εκλέκτορας, πρόεδρος των εκλεκτόρων του Μπιλ Κλίντον, σύμβουλος και φίλος των προέδρων των ΗΠΑ, ο άνθρωπος που κατέλαβε τις υψηλότερες θέσεις που έχει κατακτήσει ποτέ στις ΗΠΑ Ελληνας γεννημένος στην Ελλάδα.

Ο Κρις Σπύρου έχει -μεταξύ άλλων- εκλεγεί τρεις φορές βουλευτής στη Βουλή των Αντιπροσώπων του Νιου Χάμσαϊρ ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος στην ίδια Πολιτεία καθώς και Πρόεδρος, εκεί, των εκλεκτόρων του Μπιλ Κλίντον, τo 1992. Το 1984 κέρδισε το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος και κατέβηκε στις εκλογές ως Υποψήφιος Κυβερνήτης του Νιού Χάμσαϊρ -μοναδικός Ελληνοαμερικανός μη γεννημένος στις ΗΠΑ που έχει κερδίσει την υποψηφιότητα στην ιστορία της χώρας. Στην Προεδρία της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στην Αθήνα εξελέγη για πρώτη φορά το 1994 και έκτοτε επανεκλέγεται συνεχώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ελληνοαμερικανός πολιτικός Κρις Σπύρου στην έκθεση Patras IQ - Τι λέει για τους νέους επιστήμονες - ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις