Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιά σε φωταγωγό πολυκατοικίας στην Πάτρα όπου υπήρχαν μαζεμένα απορρίμματα

Φωτιά σε φωταγωγό πολυκατοικίας στην Πάτ...

Στην οδό Νικαίας - Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας

Σ’ ένα περιστατικό σε φωταγωγό πολυκατοικίας όπου έβγαινε καπνός ειδοποιήθηκε και επενέβη η Πυροσβεστική υπηρεσία Πατρών, νωρίτερα στις 17.45 το απόγευμα της Δευτέρας.

Πιο συγκεκριμένα όπως μας ενημέρωσαν από την Πυροσβεστική, σε πολυκατοικία επί της οδού Νικαίας κοντά στην Παναχαικού και Βορείου Ηπείρου, καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από τον φωταγωγό. Οι ένοικοι ειδοποίησαν την πυροσβεστική υπηρεσία και στο σημείο έσπευσαν άμεσα 2 οχήματα με 6 άνδρες. Ελέγχθηκαν όλα τα διαμερίσματα ενώ όπως αποδείχτηκε, οι καπνοί προέρχονταν από απορρίμματα που βρίσκονταν πεταμένα στον φωταγωγό και από άγνωστη αιτία (ενδεχομένως κάποιο τσιγάρο) είχαν πιάσει φωτιά.

Ευτυχώς δεν κινδύνεψε κάποιος ωστόσο λόγω ότι έβγαινε καπνός, πολλοί από τους ενοίκους ανησύχησαν. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση και παρουσία της Πυροσβεστικής, έγινε ο απαραίτητος έλεγχος ενώ με την ευκαιρία του συγκεκριμένου συμβάντος καλό είναι όλοι οι ένοικοι πολυκατοικιών να προσέχουν να διατηρούν καθαρούς τους ακάλυπτους χώρους και φωταγωγούς και να μην πετούν σκουπίδια δημιουργώντας εστίες μόλυνσης αλλά και κινδύνων όπως πρόκλησης μίας πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις