Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες και μετανάστες στη Μυρσίνη Ηλείας

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την παράδοση ειδών πρώτης...

Τα είδη προσέφεραν πολίτες των Καλαβρύτων και μέλη της Κίνησης Υπεράσπισης Δικαιωμάτων Προσφύγων Πάτρας

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 αντιπροσωπεία της ΟΜ –Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων μετέφερε και παρέδωσε τα είδη πρώτης ανάγκης που με μεγάλη ανταπόκριση προσέφεραν πολίτες των Καλαβρύτων για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που φιλοξενούνται στο Κέντρο ανοιχτής φιλοξενίας προσφύγων στη Μυρσίνη, δίπλα στην πόλη των Λεχαινών του νομού Ηλείας.

Την ίδια ημέρα, η Κίνηση Υπεράσπισης Δικαιωμάτων Προσφύγων και Μεταναστών/στριών Πάτρας επισκέφθηκε το ανοιχτό κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, όπου και παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων ευχαριστεί δημοσίως για μια ακόμα φορά τους πολίτες των Καλαβρύτων που με τόση θέρμη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύοντας, κόντρα σε οποίες ξενοφοβικές φωνές, ότι η κοινωνία των Καλαβρύτων έχει βαθιές βιωματικές σχέσεις με την προσφυγιά, τη φτώχεια και την δυστυχία σαν επακόλουθα των πολέμων, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ευχαριστίες απευθύνονται, επίσης, στον Σύρο Δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ καθώς και στον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου της περιοχής Νίκο Σοφιανόπουλο για την θερμή υποδοχή που μαζί με τους μετανάστες επιφύλαξαν στα μέλη της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων και στα μέλη της Κίνησης Υπεράσπισης Δικαιωμάτων Προσφύγων και Μεταναστών/στριών Πάτρας.

«Τα χαμόγελα των παιδιών μας γέμισαν με δύναμη και ελπίδα! Εμείς δίνουμε μια και μόνο υπόσχεση. Θα συνεχίσουμε», ανέφερε τέλος η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις