Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Εντός έδρας ήττα για την Ζάκυνθο-Μπλέκει σε περιπέτειες

Φούτμπολ Λιγκ: Εντός έδρας ήττα για την ...

Ο Πανσερραϊκός επιβλήθηκε με 2-1 των κίτρινων

Ο Πανσερραϊκός έσπασε το εντός έδρας σερί της Ζακύνθου, την κέρδισε 2-1 και την ανάγκασε να κοιτάει πλέον ξανά την πλάτη της.

Ο Πανσερραϊκός πέρασε με 2-1 από τη Ζάκυνθο και νίκησε για πρώτη φορά μετά τις 6 Μαρτίου και την εκτός έδρας αναμέτρησης με την Παναχαϊκή (0-1).

Η ομάδα του Πάουλο Κάμπος άνοιξε το σκορ, 22 λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης με τον Τσιμίκα να εκμεταλλεύεται το λάθος του Αποστόλου και με σουτ να νικά τον Παπαδόπουλο.

Τρία λεπτά αργότερα, στο 25', η Ζάκυνθος έφθασε κοντά στην ισοφάριση αλλά η πορεία της μπάλας μετά την εκτέλεση φάουλ του Ζαουάντ Ζαϊρί σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Καστανιώτη.

Ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος και στο 32ο λεπτό διεύρυνε το προβάδισμά του σε 0-2, ενώ είχε προηγηθεί μεγάλη ευκαιρία μετά το σουτ του Δωματά, με την κεφαλιά του Παπατζίκου μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Δωματάς είχε την ευκαιρία  στο 57' να κάνει το 0-3, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 74', οι νησιώτες μείωσαν σε 1-2 με τον νεοεισελθόντα Κάρδαρη μετά από πάσα του Κυριακίδη.

Κι όμως, η Ζάκυνθος είχε τη "χρυσή ευκαιρία" να σώσει το βαθμό. Στο 89ο λεπτό, ο Αποστόλου ανετράπη, ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι, αλλά ο Ζαουάντ Ζαϊρί που ανέλαβε την εκτέλεση αστόχησε.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Αποστόλου, Κυριακίδης, Καμπούρης, Ζαϊρί, Ρ. Πέττας, Ζέλιος (67' Κάρδαρης), Ορφανίδης, Πεχλιβανόπουλος, Βοσνακίδης, Κουρέλλας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Καστανιώτης, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Καρράς, Καψάλης, Σιάκκας (85' Ανδρέου), Τσιμίκας, Τριανταφυλλάκος, Δωματάς (58' Κουκόλης), Μπαρέττας (67' Γιάντσης), Φουρτάδο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Ήττα για την μαχητική Ζάκυνθο στα Τρίκαλα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports