Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Πάτρα:Σήμερα στο Royal Theater live οι Πατρινοί Groovin’ High

Πάτρα:Σήμερα στο Royal Theater live οι Π...

Θ' ακολουθήσει την Δευτέρα η Ελληνοαφρικανή Idra Kayne

Αυτή την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, στις 22.00 το βράδυ η Πατρινή μπάντα των Groovin’ High θα πραγματοποιήσει ένα μουσικό live στο Up Stage του Royal Theater – παλιό Πτωχοκομείο, στην Ακτή Δυμαίων 53, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Μαζί τους στα φωνητικά συμμετέχει η Μαρία Μακροπούλου. Οι Groovin’ High συστάθηκαν το 2012 και μέλη του συγκροτήματος είναι οι εξής:

Saxophones: Διονύσιος Μουζάκης

Manouche Guitars: Γιώργος Παπαβασιλείου – Κωνσταντίνος Γκολφινόπουλος

Double Bass: Γιώργος Κατσίκας.

Στο live τους θα παρουσιάσουν το gypsy jazz project.

Στο μεταξύ ένα ακόμα ξεχωριστό live προγραμματίζεται στο Royal Theater. Θα εμφανιστεί η Idra Kayne που θεωρείται ως η νέα αποκάλυψη της Soul Funk σκηνής της χώρας μας, με μία υπέροχα ολοκληρωμένη φωνή και ζεστή σκηνική παρουσία. Το live της θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου στις 22.00 το βράδυ στο Up Stage του Royal Theater!

Tο "Don't Walk Away From Me" είναι το νέο Jumping Fish Song από το πρώτο ομώνυμο άλμπουμ της Idra Kayne που κυκλοφορεί από την ΕΜΙ και έχει εντυπωσιάσει με την ενέργεια και το πάθος της φωνής της. Μισή Ελληνίδα μισή Αφρικανή η Idra Kayne, έχει γεννηθεί στον Χολαργό και έχει μεγαλώσει στην Άνω Κυψέλη, με Ελληνίδα μητέρα και πατέρα από την Ουγκάντα. Είχε από μικρή ακούσματα από ένα ευρύ και μάλλον ετερόκλητο-μουσικό φάσμα. Από χιπ-χοπ μουσική του μεγάλου αδελφού, σε αφρικανική μουσική και τζάζ του πατέρα αλλά και Νταλάρα και Παπακωνσταντίνου της μητέρας.

Η φωνή της ιδιαίτερη και με την απαραίτητη βραχνάδα, είναι ιδανική για κλασικές σόουλ σόουλ και funk ερμηνείες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life