Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δεν τα κατάφερε ο Απόλλωνας Carna – Έχασε με σκορ 80-67 από τον ΠΑΟΚ

Δεν τα κατάφερε ο Απόλλωνας Carna – Έχασ...

Οι "ασπρόμαυροι" εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους

Ο Απόλλων Carna δεν τα καττάφερε στην Πυλαία και επέστρεψε στις ήττες. Αναμενόμενα ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 80-67 των μελανόλευκων μετά από τρεις σερί εντός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα.

Καταλυτικοί για τον δικέφαλο ήταν οι Βασιλειάδης και Σχορτσιανίτης που έπέστρεψαν από τραυματισμό. Ειδικά ο διεθνής σέντερ ήταν εξαιρετικός.

Ο Απόλλων Carna συνεχίζει την μάχη για να πλασαριστεί στα πλέι-οφ μετά από απουσία ενός χρόνου. Και χρειάζεται τουλάχιστον μία νίκη ακόμα για να τελειώσει και επίσημα το θέμα παραμονή.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε… αγριεμένος στο παιχνίδι. Με τον Σχορτσανίτη αιχμή και τους Χάτσερ και Τέπιτς συμπαραστάτες προηγήθηκε με 13-2 πριν συμπληρωθεί πεντάλεπτο φτάνοντας ακόμη και στο +16, 22-6.

Οι φιλοξενούμενοι συνήλθαν και απάντησαν με ένα 10-0 (22-16), αλλά οι φωνές του Σούλη Μαρκόπουλου γρήγορα ανασύνταξαν τους παίκτες του που ξέφυγαν ξανά, 40-26, πριν το 42-32 του ημιχρόνου.

Ο Απόλλων ήταν αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια και σε ένα τρίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο βρέθηκε σε απόσταση πέντε πόντων (46-41).

Οι γηπεδούχοι με άξονες τους Χάτσερ, Βασιλειάδη και «Σόφο» έφτασαν σε έντεκα αναπάντητους πόντους (62-54) στο φινάλε της τρίτης περιόδου, που αποδείχτηκε καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα.

Στην τέταρτη περίοδο ο ΠΑΟΚ έλεγξε απόλυτα την κατάσταση μέσα από την άμυνά του και όταν οι Αχαιοί έδειξαν απειλητικοί (67-57) ο Μαργαρίτης με πέντε προσωπικούς πόντους σήμανε τη λήξη του συναγερμού.

Δεκάλεπτα: 22-14, 42-32, 62-47, 80-67.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Τέπιτς 10 (4 ριμπ.), Λιάπης, Βασιλειάδης 14 (6 ριμπ.), Κακαρούδης 7, Τσόχλας 3 (6 ασίστ), Δέδας 3, Μαργαρίτης 6, Κώττας, Σχορτσανίτης 18 (5 ριμπ.), Ντούβνιακ 6, Χάτσερ 13 (4 ριμπ., 3 ασίστ), Μάρκοβιτς (7 ριμπ.).

Απόλλων Carna (Μέξας): Αργυρόπουλος, Βεργίνης 7 (4 ασίστ), Μαστρογιαννόπουλος 5, Πάλμπλαντ, Τζαουάρα 10, Κουζέλογλου 5, Λαμπρόπουλος 7 (8 ριμπ.), Μέιερ 11, Σάντλερ 10 (9 ασίστ, 5 ριμπ.), Νικολόπουλος, Γουντς 12 (5 ριμπ.).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόλλων Carna: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Βεργίνη στον Νίκο Αργυρόπουλο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports