Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Το Romeo Plus Patras σε συνεργασία με τον PR man Xάρη Παναγόπουλο "κλείνουν" τον Διονύση Σχοινά για ένα και μοναδικό live στην Πάτρα

Το Romeo Plus Patras σε συνεργασία με το...

Αυτή την Κυριακή, ημέρα του ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος είναι οι μήνες που θα επισφραγιστούν με αμέτρητες ώρες μουσικής και διασκέδασης!

Το Romeo Plus Patras, σε συνεργασία με τον PR man Xάρη Παναγόπουλο δίνουν το στίγμα φέρνοντας μια σειρά απο καλλιτέχνες της εγχώριας ποπ μουσικής σκηνής ξεκινώντας με τον καλυτερο τρόπο, με τον Διονύση Σχοινά! Μαζι του θα ειναι το συγκροτημα ALCATRASH που σημειωνει τεραστια επιτυχια!!!

Το event θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαριου ημερα Κυριακη και ωρα 20:00 στον ανανεωμενο χωρο του Romeo Plus, o οποιος για χαρη των συγκεκριμενων ιδιαιτερων event θα διαμορφωνεται στο γνωστο CABARET at ROMEO  PLUS! H επιτυχημενη καλοκαιρινη  συνεργασια στην Αθηνα του Romeo με το Cabaret μεταφερεται πλεον και στην Πατρα!

Ετσι, λοιπον, η φετινη  επιτυχια του Romeo Plus με τον Κωστα Καραφωτη (που θα συνεχιστει και την περιοδο των αποκριων!!!!)  σε συνδυασμο με την πορεια του γνωστου PR man στο χωρο της διοργανωσης  events και parties ειναι που εκαναν τους διοργανωτες να υλοποιησουν αυτο το βημα!

Ο χαρακτηρας θα ειναι συναυλιακης μορφης με αρκετους καναπεδες πριβε  γι'αυτο και οι κρατησεις ειναι απαραιτητες,ωστε να παρευρεθει καποιος στα απολυτα party nights των επομενων μηνων!

Ο Διονυσης Σχοινας ειναι μονο η αρχη καθως οι διοργανωτες εχουν εξασφαλισει γι'εμας πολλα δυναμικα live με ονοματα οπως: Γιωργος Σαμπανης, Ελλη Κοκκινου, Ηλιας Βρεττος, Νινο και ...!!!

Save the  date και μεινετε σε αναμονη για περισσοτερες λεπτομερειες των επικειμενων live........

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life