Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τα σχολεία Γλαράκη ευχαριστούν το Δημοτικό Συμβούλιο

Πάτρα: Τα σχολεία Γλαράκη ευχαριστούν το...

Για την απόφαση που πήρε αναφορικά με τις συγχωνεύσεις

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δ/ντής του 9ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών. Ν. Κοτοπούλης αναφέρει τα εξής:

"Τα σχολεία Γλαράκη ευχαριστούν για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα των συγχωνεύσεων. Με χθεσινή ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό  Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων μετά από εισήγηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και του Αντιδημάρχου Παιδείας γνωμοδότησε αρνητικά προς την πρόταση του Δ/ντή Εκπ/σης για τις συγχωνεύσεις συνολικά.

Οι Σχολικές Κοινότητες των Σχολείων και Νηπιαγωγείων Γλαράκη (8ο Δημοτικό -10ο Νηπιαγωγείο, 9ο Δημοτικό -12ο Νηπιαγωγείο) ευχαριστούν, το Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, τους Αρχηγούς των δημοτικών Παρατάξεων  και  όλα τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τη ομόθυμη συλλογική  κατανόηση  και τη θετική στάση  που επέδειξαν στο θέμα της  προτεινόμενης συγχώνευσης των σχολείων, καθώς και το Σύλλογο Δασκάλων –Νηπιαγωγών Πατρών, και την Ένωση Γονέων για τη στήριξη των θέσεών τους.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο παρουσίασαν τα επιχειρήματα  για την  ανάγκη  τροποποίησης της γνωμοδότησης ώστε να μη συγχωνευθούν τα σχολεία  – νηπ/γεία Γλαράκη  οι Δ/ντές  8ου και 9ου Δ.Σ., ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 9ου Δ.Σ. με την παρουσία των Προϊσταμένων των 10ου - 12ου  Νηπ/γείων,  ενώ τοποθετήθηκαν εναντίον των προτεινό-μενων συγχωνεύσεων η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων  - Νηπ/γών  Πάτρας,  και άλλοι εκπαιδευτικοί φορείς.

Πολλοί Γονείς – και εκπαιδευτικοί – των  Σχολείων Γλαράκη  παρευρέθηκαν σε παράσταση διαμαρτυρίας με  πανώ που έφτιαξαν  οι Σύλλογοι  Γονέων (τα οποία έχουν αναρτηθεί στα 2  σχολεία)  και υποστήριξαν το αίτημα  των σχολείων – νηπ/γείων στο Δημοτικό Συμβούλιο .

Ο κοινός αγώνας για να μη συγχωνευτούν τα σχολεία μας, αγώνας  για ένα  ποιοτικότερο σχολείο για τα παιδιά μας,  για μια καλύτερη και πιο ανθρώπινη  εκπαιδευτική πραγματικότητα για όλους μας συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις