Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Έρχεται για ένα live του Αγίου Βαλεντίνου στο Αίγιο η Μαλού

Έρχεται για ένα live του Αγίου Βαλεντίνο...

Η νεαρή τραγουδίστρια έχει αγαπηθεί με το κομμάτι "Τους είπες πως"

Η νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια Μαλού αναμένεται να έρθει στο γειτονικό Αίγιο για μία ξεχωριστή live μουσική εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το σάιτ filodimos.gr, το "Anemoni" την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 που θα είναι και η ημέρα – γιορτή των ερωτευμένων, θα φιλοξενήσει την Μαλού σε ένα live μαζί με την μπάντα της.

Tο κορίτσι με τη σπουδαία φωνή και την χαρακτηριστική χροιά, αφού κατέκτησε τα ραδιόφωνα, τα social media και κυρίως τις καρδιές του κόσμου με την επιτυχία της "Μια φορά στο τόσο" σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια (πάνω από 13.000.000 views στο YouTube), κατάφερε να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση με το δεύτερο single της «Τους είπες πως» (πάνω από 16.000.000 views στο YouTube σε λιγότερο από 6 μήνες).

Το τραγούδι «Τους είπς πως» ακούγεται πολύ στα ραδιόφωνα τους τελευταίους μήνες και την μουσική του έχουν γράψει η Μελίνα Μακρή από τους Vegas και ο Franki Louvaris σε στίχους της Σοφίας Παπαβασιλείου. Μάλιστα το κομμάτι έφτασε στο Νο1 του ελληνικού airplay chart της IFPI και καθιέρωσε τη Μαλού που πρωτογνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της σε μουσικό ριάλιτι ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού, ως ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα και φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Παράλληλα με τις χειμερινές εμφανίσεις της στην Αθήνα ως η γυναικεία παρουσία στο πολυσυζητημένο σχήμα Μαζωνάκης-Καρράς, η Μαλού ταξιδεύει παρέα με τους μουσικούς της σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Έχοντας ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια της pop/rock ελληνικής σκηνής, λάτιν ρυθμούς και δυνατές λαϊκές στιγμές, θα εμφανιστεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στο Αίγιο και υπόσχεται να μας διασκεδάσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, μαζί με την μπάντα της.

Ώρα έναρξης 20.00.

Είσοδος 10 € με ποτό.

*Το Anemoni Pizza Burger House, βρίσκεται στην Βύρωνος - Ψηλά Αλώνια, στο Αίγιο. Τηλ 26910-20326.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life