Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας σε νέο πολυχώρο - γυμναστήριο της Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την κοπή της Πρωτοχρονιάτ...

Ο λόγος για το γυμναστήριο "Ευεξία" που άνοιξε η Δώρα Λουκοδήμου

To περασμένο Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στις 11 το πρωί πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του νέου πολυχώρου – γυμναστηρίου «Ευεξία» που άνοιξε και διευθύνει εδώ και λίγους μήνες η Πατρινή γυμνάστρια Δώρα Λουκοδήμου.

Το νέο αυτό μοντέρνο γυμναστήριο στεγάζεται στην οδό Πατρέως 53 και Κορίνθου, στον 4ο όροφο, στην Πάτρα και ήδη όπως μαθαίνουμε πολλά από τα τμήματα του γυμναστηρίου όπως το αερόμπικ και οι pilates έχουν μεγάλη ζήτηση. Στον χώρο λειτουργεί και μασάζ καθώς και χαμάμ.

Η «Ευεξία» είναι ένας σύγχρονος, φιλικός χώρος που προσφέρεται για άθληση και γυμναστική τόσο τις πρωινές ώρες και το μεσημέρι όσο και το απόγευμα.

Γυναίκες αλλά και άνδρες έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από το στρες της καθημερινότητας και να γυμναστούν επιλέγοντας είτε αερόμπικ και pilates, είτε όργανα γυμναστικής όπως διάδρομος, βαράκια, ασκήσεις για την πλάτη και την μέση, κ.α. Ένα από τα πιο τελευταία τμήματα που προστέθηκαν είναι και του pole dancing, το οποίο επίσης έχει μεγάλη ζήτηση.

Το γυμναστήριο διαθέτει εργομετρικά μηχανήματα και μηχανήματα ενδυνάμωσης καθώς και προγράμματα Διαιτολογίας – Διατροφολογίας.

Στον πολυχώρο άθλησης "Ευεξία" υπεύθυνη είναι η Πατρινή γυμνάστρια Δώρα Λουκοδήμου, με πάνω από 15 χρόνια πορείας και εξέλιξης στον χώρο της γυμναστικής!

Στην εκδήλωση την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα που ήταν του ζαχαροπλαστείου Λοτσάρης, ευλόγησε ο ιερέας από την ενορία της Παντάνασσας, π. Παύλος Σπίνος, ο οποίος και ευχήθηκε σε όλους τους παριστάμενους υγεία και καλή νέα, ευλογημένη χρονιά.

Στην εκδήλωση παρέστησαν φίλοι και μέλη του γυμναστηρίου, η οικογένεια της Δώρας Λουκοδήμου, κ.α.

Να θυμίσουμε πως τα περασμένα Χριστούγεννα στον χώρο «Ευεξία» είχαν πραγματοποιηθεί και παιδικά εργαστήρια διατροφής σε συνεργασία με το "Ευτροφία" ενώ το πρωτότυπο εργαστήριο είχε ολοκληρωθεί με γυμναστική και ασκήσεις για παιδιά από το εξειδικευμένο προσωπικό του νέου αυτού γυμναστηρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight