Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πήγαμε στους Gadjo Dilo – Τι είδαμε και τι ακούσαμε - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πήγαμε στους Gadjo Dilo – Τι είδαμε και ...

Ασφυκτικά γεμάτος ο χώρος από τους πολυπληθείς φανς του γκρουπ

Ασφυκτικά γεμάτο το βράδυ της τετάρτης το «Χάραμα» από τους πολυπληθείς (όπως αποδείχθηκε) Πατρινούς φανς των Gadjo Dilo, που σχημάτισαν ουρές στην Τσαμαδού για τη συναυλία που διοργάνωσε το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Ο χώρος είχε διαμορφωθεί σε μουσική σκηνή, με τα τραπέζια να έχουν αφαιρεθεί, εκτός από 4-5 στο πατάρι για τον Κώστα Καζάκο, στελέχη του θεάτρου και γνωστές θεατρόφιλες παρέες.

Το κοινό, το οποίο ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδες, απαρτιζόταν τόσο από φοιτητές, όσο και από μεγαλύτερες ηλικίες και είχε συγκεντρωθεί από νωρίς δημιουργώντας ελαφρώς ασφυκτική ατμόσφαιρα. Όσο περνούσε η ώρα και χαλάρωνε τόσο το κοινό όσο και οι Gadjo Dilo, το κέφι αυξανόταν. Το γκρουπ που έχει γίνει γνωστό κυρίως από τις διασκευές σε διαχρονικές ρετρό λαϊκές και ρεμπέτικες επιτυχίες με gypsy jazz ύφος (Πέφτεις σε λάθη, Άλλα μου λεν τα μάτια σου κ.α.), ερμήνευσε και νέα κομμάτια του που δεν έχουν κυκλοφορήσει δισκογραφικά ακόμη, ενώ αποθεώθηκε στην μεγάλη του επιτυχία το «Σου σφυρίζω», το οποίο η ερμηνεύτρια παράφρασε εντάσσοντας και την Πάτρα στους στίχους του.

Την συναυλία προλόγισε η ηθοποιός και σύζυγος του Κώστα Καζάκου, Τζένη Κόλλια. Υπενθυμίζουμε ότι τα έσοδα θα ενισχύσουν την δραματική σχολή του Θεάτρου της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight