Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Στο ΚΑΤ σε σοβαρή κατάσταση ο εργαζόμενος του πυρηνελαιουργείου, που τραυματίστηκε από πυρκαγιά

Αχαΐα: Στο ΚΑΤ σε σοβαρή κατάσταση ο εργ...

Το Εργατουπαλληλικό Κέντρο ζητά να χυθεί φως στην υπόθεση

Σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του ΚΑΤ νοσηλεύεται ο εργαζόμενος πυρηνελαιουργείου, ο οποίος τραυματίστηκε προχθές, σε πυρκαγιά που ξέσπασε αε αυτό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση - παρέμβαση τυο Εργατικού Κέντρου Πατρών η κατάστασή του είναι εξαιρετικά δύσκολη. "Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας εκφράζει τη βαθιά του λύπη που άλλος ένας συνάδελφος υπέστη σοβαρό εργατικό ατύχημα, ύστερα από έκρηξη και πυρκαγιά που σημειώθηκε στις 7:05 π.μ. στις 2/2/2016 κάτω από άγνωστες συνθήκες.
Η κατάσταση του συναδέλφου είναι πολύ σοβαρή. Νοσηλεύεται στην εντατική του ΚΑΤ Αθηνών, αφού πρώτα στο 409 Νοσοκομείο έκανε τραχειοστομί", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση και συνεχίζει:.

"Ύστερα από επικοινωνία της Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, κας Σταυρούλας Παναγοπούλου Νικολάου με την οικογένεια του εργαζόμενου η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας ζητά να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη αυτό το θλιβερό περιστατικό και εάν η επιχείρηση πληρούσε τις προϋποθέσεις Υγιεινής και Ασφάλειας, πιστοποιητικό Ενεργητικής Πυροπροστασίας κλπ διασφαλίζοντας την ανθρώπινη ζωή στην εργασία".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις