Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Μέσι, Ρονάλντο και Νέιμαρ για την Χρυσή Μπάλα

Ποδόσφαιρο: Μέσι, Ρονάλντο και Νέιμαρ γι...

Η ΦΙΦΑ ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες μαζί με αυτές των προπονητών

Ο Λιονέλ Μέσι, ο Νεϊμάρ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι τρεις υποψήφιοι για τη Χρυσή Μπάλα, όπως ανακοινώθηκε από τη FIFA. Ποιοι διεκδικούν τον αντίστοιχο τίτλο για προπονητή.

Ο τετράκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, Λίονελ Μέσι, (2009, 2010, 2011, 2012) εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου έχοντας κατακτήσει το τρεμπ με τη Μπαρτσελόνα ενω στον αντίποδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο προέρχεται από δύο σερί κατακτήσεις Χρυσής Μπάλας (2013, 2014) όμως δεν κατάφερε μέσα στη χρονιά να κατακτήσει κάποιον τίτλο με τους "μερένγκες".

Όσον αφορά στον τρίτο της παρέας, Νεϊμάρ, αυτή είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται μέσα στην τελική τριάδα για το συγκεκριμένο φημισμένο βραβείο, με τον 22χρονο σταρ των "μπλαουγκράνα" να αφήνει πίσω του -μεταξύ άλλων- τον συμπαίκτη του στη "Μπάρτσα" Λουίς Σουάρες αλλά και το "πολυβόλο" της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Οι Λουίς Ενρίκε (τρεμπλ με τη Μπαρτσελόνα), Πεπ Γουαρδιόλα (πρωτάθλημα με τη Μπάγερν) και Χόρχε Σαμπάολι (Copa America με τη Χιλή) είναι οι υποψήφιοι για τον τιτλο του καλύτερου προπονητή (έμεινε εκτός τριάδας ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ο οποίος κατέκτησε το νταμπλ με τη Γιουβέντους και την οδήγησε στον τελικό του Champions League) ενώ οι Λιονέλ Μέσι, Αλεσάντρο Φλορέντσι και Γουέντελ Λίρα θα διεκδικήσουν το βραβείο για το ομορφότερο γκολ της χρονιάς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Σαρωτική η Μπαρτσελόνα, φιλοδώρησε με 4 γκολ την Ρεάλ στην Μαδρίτη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports