Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού στο Καυτανζόγλειο

Σούπερ Λίγκα: Δύσκολη αποστολή του Παναθ...

Οι «πράσινοι» προέρχονται από αγωνιστική απραξία τριών εβδομάδων

Μία εβδομάδα μετά τα επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο Παναθηναϊκός καλείται να δείξει... χαρακτήρα μέσα στο «Καυτανζόγλειο» εναντίον του Ηρακλή, στο πιο σημαντικό ματς του σημερινού «πρώτου πιάτου» της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Απέναντι σε μία σκληροτράχηλη ομάδα, που μέχρι τώρα έχει παλέψει όλα τα ματς που έδωσε και που παρά την καλή εικόνα που έδειξε βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να ξεπεράσει το... σοκ της αναβολής του ντέρμπι και να πάρει το «τρίποντο» που τόσο χρειάζεται στη μάχη που δίνει για να καλύψει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό.

Το ερωτηματικό στο σημερινό ματς της Θεσσαλονίκης είναι πως θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός μετά τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και είχαν ως συνέπεια την αναβολή του ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Οι «πράσινοι», που προέρχονται και από αγωνιστική απραξία τριών εβδομάδων (είχε διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω εθνικών ομάδων), καλούνται να περάσουν «αλώβητοι» από την έδρα του Ηρακλή, που και αυτός θέλει το «τρίποντο» για να «ανασάνει» βαθμολογικά.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 19:30, ωστόσο, θα προηγηθούν δύο αναμετρήσεις. Ο Ατρόμητος σε αγώνα «χωρίς αύριο» υποσέχεται τον Πανθρακικό (15:00), ενώ στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θα επιδιώξει να επιστρέεψει στις νίκες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (17:15).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Δεν απειλείται με αφαίρεση βαθμών ο Παναθηναϊκός

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports