Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Ήττα για τoν Παναιγιάλειο στην Λαμία

Φούτμπολ Λιγκ: Ήττα για τoν Παναιγιάλειο...

Η τοπική ομάδα επικράτησε των Αιγιωτών με 1-0 για την 2η αγωνιστική

Με γκολ του Πίντο στο 74', η Λαμία επικράτησε με 1-0 του Παναιγιάλειου σε ένα κακό παιχνίδι και πανηγύρισε το πρώτο της "τρίποντο" στη Football League.

Συνήλθε η Λαμία μετά τη βαριά ήττα (3-0) της πρεμιέρας της Football League από την ΑΕΛ. Η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε 1-0 στην έδρα της του Παναιγιάλειου και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, ο οποίος ξεκίνησε με το... δεξί στον πάγκο, σημείωσε ο Πίντο με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Σερτζίνιο, στο 74'. Ένα παιχνίδι όχι και τόσο ποιοτικό, χωρίς πολλές φάσεις, το οποίο στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Πέρεθ στο 72', από τάκλιν του Κοντέων. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής των Αιγιωτών, μάλιστα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάταγμα μνήμης.

Ο Παναιγιάλειος, από την πλευρά του, παρέμεινε χωρίς νίκη έπειτα από δύο παιχνίδια, μια και στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με τον Αχαρναϊκό. Σημειώνεται ότι πριν από τον αγώνα κρατήθηκε ένα λεπτό σιγής στην μνήμη των Θόδωρου Παπαδόπουλου (πρώην πρόεδρο του Ηρακλή) και Βασίλη Κοντοβαζαινίτη (πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ) που έφυγαν τις τελευταίες ημέρες από τη ζωή.

Λαμία: Ρίζος, Ζουλιώτης, Κοντέων, Λεάντρο, Τσαμούρης, Σιλιγαρδάκης, Τριανταφυλλάκος (89' Τόσκας), Νατσιόπουλος (60' Τζόκιτς), Νεόφυτος, Σερζίνιο, Καραλής (67' Πίντο).

Παναιγιάλειος: Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ (56' Σκαρτσίλας), Ιωάννου, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Σπίνουλας, Λινάρδος (56' Σταμογιάννος), Πέρεθ (75' Πέριτς), Μπούνας, Μίλιτς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Ισοπαλία για Παναιγιάλειο στην πρεμιέρα με τον Αχαρναϊκό

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports