Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ήττα και αποκλεισμός για τον Προμηθέα στο κύπελλο

Μπάσκετ: Ήττα και αποκλεισμός για τον Πρ...

Η Πατρινή ομάδα πάλεψε όσο μπορούσε με τη Κηφισιά αλλά ηττήθηκε με 66-70

Την ήττα και τον αποκλεισμό γνώρισε η ομάδα του Προμηθέα από την Κηφισιά με 66- 70 σε ένα παιχνίδι, που διεκδίκησε ως το τέλος. Μάλιστα, είχε την ευκαιρία να μειώσει στο πόντο 23΄΄ πριν το τέλος, αλλά αστόχησε σε τρίποντο, όπως και στην εκπνοή του παιχνιδιού.

Στην ομάδα της Πάτρας στοίχισαν ιδιαίτερα τα χαμένα ριμπάουντ (25 έναντι 52), και δεν μπόρεσε, έτσι, να εκμεταλλευτεί την εντυπωσιακή υπεροχή της σε λάθη (10 έναντι 26) και κλεψίματα (16-4!).

 

Πάντως, κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, που γέμισε –και πάλι- το γήπεδο και ανανέωσε το ραντεβού για το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα, οπότε και υποδέχεται για την πρεμιέρα της Α2 τον Πανερυθραϊκό στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ. Άλλωστε, όπως είχαν –επανειλημμένως- δηλώσει παίκτες και τεχνική ηγεσία το Κύπελλο λειτούργησε, κυρίως, ως προετοιμασία για το βασικό στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από το πολύ δυνατό, φέτος, πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

 

Τα δεκάλεπτα: 18-13, 28-37 (ημιχ.), 45-55, 66-70.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Γιατράς): Ντιμπ, Νοέας 3, Γιαννικόπουλος, Πέττας 9, Γερομιχαλός 8 (6 κλεψ.), Πέτροβιτς 6 (6 ρ.), Τσάμης 16 (1 τρ., 5 ασ., 5 ρ.), Αλίχοτζιτς 8, Πάνος 11, Σκούφης 5 (1), Μαναβόπουλος.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Παπαθεοδώρου): Μπρίτολ 4, Χατζηνικόλας 3 (1), Γκίκας 2 (10 ασ.), Πόποβιτς 6, Μαυροειδής 11 (9 ρ.), Κασελάκης 4, Χρυσικόπουλος 18 (2τρ., 12 ρ.), Στίγκερς, Χογκ 22 (1), Σπυριδωνίδης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπελλο μπάσκετ: Νέα ιστορική πρόκριση του Προμηθέα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports