Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Τα κλειδιά του Άρη στον Νίκο Αρβανιτίδη

Ποδόσφαιρο: Τα κλειδιά του Άρη στον Νίκο...

Ανέλαβε το χρίσμα των "κίτρινων" με 38 ψήφους, έναντι 36 που πήρε ο Καρυπίδης

Η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Άρη αποφάσισε μετά από μια συνέλευση που κράτησε πέντε και πλέον ώρες και κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος να περάσουν στο Νίκο Αρβανιτίδη.

Το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης, η οποία ολοκληρώθηκε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, ήταν οριακό, αφού στους 88 που ψήφισαν (από τους 97 που είχαν το δικαίωμα) οι 38 τάχθηκαν υπέρ της πρότασης Αρβανιτίδη και οι 36 επέλεξαν την πρόταση Καρυπίδη. Υπήρξαν επίσης 12 λευκά και 2 άκυρα.

Και οι δύο άνδρες παρουσίασαν τις προτάσεις τους κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, ενώ μάλιστα ο ηττημένος της βραδιάς είχε δώσει το «παρών» μαζί με τους Γιώτη Τσαλουχίδη και Ίλια Ίβιτς, οι οποίοι σε περίπτωση που είχε εκλεχθεί θα 'χαν κομβικό ρόλο στο νέο «σχήμα» των Θεσσαλονικέων.

Ο Νίκος Αρβανιτίδης, λοιπόν, είναι το νέο αφεντικό του συλλόγου και καλείται άμεσα να προχωρήσει στην υλοποίηση των δεσμεύσεών του, να κλείσει προπονητή, να... τιγκάρει το ρόστερ και να φτιάξει μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική, η οποία θα 'χει σαν αποκλειστικό στόχο (και μόνο) την άμεση επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα, κόντρα δηλαδή σε ότι συνέβη πέρσι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαφωνία ΟΠΑΠ και Σουπερλίγκας για την κεντρική χορηγία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports