Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

EURO 2016: Ισοπαλία για την Ελλάδα στην Ρουμανία

EURO 2016: Ισοπαλία για την Ελλάδα στην Ρουμανία

Η Εθνική ομάδα κατάφερε να αποσπάσει 0-0 από τους γηπεδούχους

Το ζητούμενο για την Εθνική ομάδα σε αυτή την φάση των προκριματικών, είναι οι αξιοπρεπείς εμφανίσεις ως το φινάλε και να κοιτάξει την επόμενη μέρα και πως θα μπορέσει να βγει από το τούνελ του μαρασμού που έχει περιέλθει.

Η γαλανόλευκη κατάφερε να πραγματοποιήσει μια θετική εμφάνιση στο Βουκουρέστι με τη Ρουμανία και να μην ηττηθεί, παίρνοντας το 0-0 από την ομάδα του Άνχελ Ιορντανέσκου.

Στα του αγώνα, φλύαρη υπεροχή της Ελλάδας χωρίς κάτι αξιοσημείωτο, αντίθετα με τους Ρουμάνους που στο 17' πλησίασαν στο 1-0 όταν από λάθος του Σάμαρη, ο Χόμπαν τροφοδότησε τον Μπουντέσκου, που πλάσαρε απέναντι από τον Καρνέζη, αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας έδιωξε με το δεξί πόδι.

Η επόμενη φάση ήταν και πάλι για τους Ρουμάνους όταν ο Ρατς έστρωσε στον Τόρζε, ο οποίος πλάσαρε από καλή θέση, αλλά ο Μανωλάς έδιωξε προτού χρειαστεί να επέμβει ο Καρνέζης.

Εμείς; Εμείς φλύαροι. Είχαμε την κατοχή λες και παίζαμε για το αποτέλεσμα και οι Ρουμάνοι -που έπαιζαν για το αποτέλεσμα- προσπαθούσαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Το έκαναν αρκετές φορές, αφού τα λάθη της ελληνικής ομάδας στη μεσαία γραμμή τους έδιναν έξτρα επιθέσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο μέρος τελείωσε με 10-0 τελικές! Υπέρ των Ρουμάνων φυσικά.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με μία... έκπληξη από τον Τσάνα, αφού πέρασε στο ματς τον Λουκά Βύντρα στη θέση του -αρνητικού είναι αλήθεια- Φετφατζίδη. Λίγο αργότερα μπήκε και ο Κονέ στη θέση του Φορτούνη. Η εικόνα, όμως, δεν διαφοροποιήθηκε. Κάναμε, βέβαια, τελική, με σουτ του Κονέ, πήραμε λίγο μπάλα, αλλά βγάζαμε δυσκολία στη δημιουργία φάσεων.

Οσο περνούσε ο χρόνος τόσο πίεζαν οι Ρουμάνοι και πολιορκούσαν τα καρέ του Καρνέζη προσπαθώντας να πετύχουν το "χρυσό", γι' αυτούς, γκολ, σε αντίθεση με εμάς που το μόνο που αναζητούσαμε ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για μια τονωτική ένεση ψυχολογίας.

Η είσοδος του Καρέλη ήταν η τελευταία προσπάθεια του Τσάνα να "κλέψει" τη νίκη. Δεν τα κατάφερε, αλλά το 0-0 δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ (Ιορντανέσκου): Ταταρουσάνου, Παπ, Ρατς, Κίρικες, Γκριγκόρε, Χόμπαν (80' Αντόνε), Πιντίλι, Μαξίμ (64' Πόπα), Τόρζε, Κεσερού, Μπουντέσκου (64' Σανμαρτεάν).

Ελλαδα (Τσάνας): Καρνέζης, Κίτσιου, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Τζιόλης, Φορτούνης (52' Κονέ), Φετφατζίδης (46' Βύντρα), Αραβίδης, Σάμαρης, Μήτρογλου (87' Καρέλης).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Άλλη μία φιλική νίκη για την Παναχαϊκή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports