Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Europa League: "Καθάρισε" την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Europa League: "Καθάρισε" την ...

Mε το εμφατικό 5-0 επί της Μπρόντμπι

Την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League «καθάρισε» από το πρώτο ματς των play off ο ΠΑΟΚ, μετά το επιβλητικό 5-0 επί της Μπρόντμπι στην Τούμπα.

Ομάδα-μοντέλο η ομάδα του Τούντορ κυριάρχησε πλήρως σε όλο το 90λεπτο και δεν επέτρεψε σε καμία στιγμήη στους Δανούς να πιστέψουν σε κάτι καλό. Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, έκλεισαν το ημίχρονο με 2-0, ενώ είχαν κι ένα δοκάρι, ενώ δεν «κατέβασαν ταχύτητα» ούτε στην επανάληψη όταν πέτυχαν άλλα 3 τέρματα!

Άριστα στημένος στον αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΟΚ δεν επέτρεψε στους Δανούς να απειλήσουν την εστία του Όλσεν και με εξαιρετικό passing game από τους παίκτες του έβαζε γκολ.... ό,τι ώρα ήθελε. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στη Δανία.

Με κλασική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε το ματς της Τούμπας. Ο Κίτσιου βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ρονόου, αλλά νικήθηκε από το γκολκίπερ των Δανών και στην επαναφορά της μπάλας δε βρέθηκε παίκτης του «δικεφάλου» για να τη στείλει στα  δίχτυα.

«Καταιγιστικός» ήταν ο «δικέφαλος» στα πρώτα λεπτά και μετά την ευκαιρία του Μακ στο 15΄, τρία λεπτά μετά ο Σλοβάκος επιθετικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρονόου «γράφοντας» το 1-0 για τον ΠΑΟΚ. Στο 22΄ οι Θεσσαλονικείς «άγγιξαν» το 2-0 με το φάουλ του Κάτσε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.

Η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ απέφερε καρπούς για δεύτερη φορά στο 36΄. Αυτή την φορά ο Μακ ήταν ο «δημιουργός» και με σωστή μεταβίβαση έδωσε την ευκαιρία στον Πέλκα να «κρεμάσει» τον τερματοφύλακα της Μπρόντμπι και μέσα σε έξαλλα πανηγύρια να κάνει το 2-0. Το σκορ... ασφαλείας για την ελληνική ομάδα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου

Η μεγαλειώδης εμφάνιση του ΠΑΟΚ «επιβραβεύτηκε» με τρίτο γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Από νέα ασίστ του Μακ, ο Ροντρίγκες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρονόου (3-0) δίνοντας τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στους Θεσσαλονικείς από το πρώτο κιόλας ματς.

Οι «ασπρόμαυροι», όμως, ήθελαν τα τελειώσουν τα πάντα από σήμερα. Ο κορυφαίος τους παίκτης στο παιχνίδι, Μακ, πέτυχε και δεύτερο προσωπικό γκολ στο 80΄, κάνοντας το 4-0, ενώ «σφράγισε» τη μεγάλη του εμφάνιση με το χατ τρικ που σημείωσε στο 82΄. Η ελληνική ομάδα, μάλιστα, έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει κι έκτο γκολ στο 88΄, όταν ο Μυστακίδης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Κάτσε και αστόχησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιουρόπα Λιγκ: Ρίχνονται στη μάχη Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports