Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Οι μικρές κυρίες του Motion Revolution μάγεψαν! - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Οι μικρές κυρίες του Motion Revolution μ...

Το τμήμα Baby της Ρυθμικής Γυμναστικής καθώς και το Level 1 γέμισαν χαμόγελα τους παρευρισκομένους

Την Τετάρτη 1η Ιουλίου, ο πολυχώρος εκδηλώσεων «Εις το Έπακρον» ασφυκτιούσε από τους 250 παρευρισκομένους, συγγενείς και φίλους των λιλιπούτειων αθλητριών, που τις θαύμασαν.

Παρά το γεγονός ότι ο καιρός άλλαξε τα σχέδια των διοργανωτών, οι οποίοι μετέφεραν όλη την εκδήλωση στην εσωτερική αίθουσα του πολυχώρου, ωστόσο η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και με ένα δυνατό χειροκρότημα.

Το τμήμα Baby της Ρυθμικής Γυμναστικής καθώς και το Level 1 γέμισαν χαμόγελα τους παρευρισκομένους με τη χαριτωμένη κίνησή τους και την άψογη εκτέλεση των χορευτικών προγραμμάτων, παρά το μικρό της ηλικίας τους.

Ωστόσο, την παράσταση, ομολογουμένως, έκλεψαν οι αθλήτριες του Level 2, οι οποίες τον περασμένο Μάρτιο έφεραν 1ες και 2ες θέσεις στο Rythmic Gymnastic Elite Cup, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό. Με την πειθαρχημένη κα άψογα τεχνικά και χορευτικά εκτέλεση των προγραμμάτων τους επέδειξαν τη μεγάλη τους ευλυγισία και δύναμη, την ‘αρτια τεχνική τους αλλά και την προσπάθεια που κατέλαβαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και η οπόια απέδωσε δυνατούς καρπούς.

Όλο το προπονητικό team του Motion Revolution καθώς και τα μέλη του Δ. Σ. εύχονται καλό και ήρεμο καλοκαίρι και από Σεπτέμβρη ανοίγουν ξανά τις πύλες τους για μια νέα χρονιά γεμάτη καινούριες εμπειρίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports