Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μετάλλια για τον Α.Σ. Ανδρεία - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μετάλλια για τον Α.Σ. Ανδρεία - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στο μεγάλο πρωτάθλημα των μικρών «Kim&Liu»

Καλύτερα δεν θα μπορούσε να κλείσει για τον Α.Σ. Ανδρεία το μεγάλο πρωτάθλημα των μικρών «Kim&Liu», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο πάλης των Ανω Λιοσίων το διάστημα 5-7 Ιουνίου.

Ο πλέον ανερχόμενος και πιο ενεργός σύλλογος της Πάτρας στο τάε κβον ντο συμμετείχε στο μίτινγκ με συνολικά 12 αθλητές και αθλήτριες, εκ των οποίων οι 4 πέτυχαν μεγάλες διακρίσεις. Βέβαια, το μεγάλο κέρδος για τον Α.Σ. Ανδρεία είναι ότι ακόμη και οι πρωτοεμφανιζόμενοι μπήκαν στον σκληρό ανταγωνισμό και διακρίθηκαν. Αυτό αντικατοπτρίζει την σωστή και οργανωμένη δουλειά του προπονητή του συλλόγου, Γιώργου Ανδριανού και της Ανδρείας γενικότερα.

Οι αθλητές που συμμετείχαν στο μίτινγκ ήταν οι εξής: Θ. Ζουπης, Δ. Ανδριανός, Ι. Κουγελος, Β. Καλαμπόκα, Α. Κατσαϊτης, Μ. Φρόκου, Λ. Μαυριας, Β. Κολιός, Α. Μοντζέλης, Κ. Χρυσανθοπούλου, Μ. Χρυσανθοπούλου και Ε. Ζειτουγιάν.

Οι διακρίσεις ήταν οι εξής:

Δ. Ανδριανός: 3ος στα -30 κιλά στην κατηγορία Παίδων-Μαύρες ζώνες 2004.

Ι. Κουγελος: 2ος στα -53 κιλά στην κατηγορία Παίδων-Μαύρες ζώνες 2004.

Β. Καλαμπόκα: 2η θέση στα -37 κιλά στην κατηγορία Κορασίδων-Μαύρες ζώνες 2005.

Κ. Χρυσανθοπούλου: 3η θέση στα -20 κιλά στην κατηγορία Κορασίδων-Εγχρωμες ζώνες 2008-2009.

Φανερά ικανοποιημένος ο προπονητής του Α.Σ. Ανδρεία, Γιώργος Ανδριανός δηλώνει πως το πρόγραμμα του αποδίδει και πως τη νέα περίοδο θα κινηθεί στις ίδιες και ακόμη πιο στοχευμένες κινήσεις με σκοπό τα μέγιστα αποτελέσματα.

Σημειώνει δε πως οι βάσεις στις μικρές ηλικίες μπαίνουν τώρα, μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ. Κλείνοντας, ο προπονητής του Α.Σ. Ανδρεία θέλησε να ευχαριστήσει τους γονείς για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν και να εκφράσει την υπερηφάνεια που νιώθει για τους μαθητές του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports