Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κολύμβηση: Ξεκινά σήμερα το "Κύπελλο Άνοιξης"

Κολύμβηση: Ξεκινά σήμερα το "Κύπελλ...

Στις 6 το απόγευμα στο κολυμβητήριο "Α. Πεπανός"

Aνοίγει σήμερα η αυλαία στο κολυμβητήριο Αντώνης Πεπανός για "Κύπελλο Ανοιξης 2015", το οποίο διοργανώνει ο ΝΟΠ στη μνήμη του σπουδαίου πρωταθλητή Νίκου Ζαχαρόπουλου.

Στο μίτινγκ θα πάρουν μέρος συνολικά 180 κολυμβητές και κολυμβήτριες από έξι συλλόγους της Περιφέρειας. Ο ΝΟΠ θα αγωνισθεί με 88 αθλητές και αθλήτριες, ενώ  ακολουθεί η ΝΕΠ με 79 αθλητές και αθλήτριες των «δελφινιών» να δίνουν «παρών» στους αγώνες.

Στο «Κύπελλο Ανοιξης» θα αγωνιστούν και 15 αθλητές (10 αγόρια και 5 κορίτσια) από τον Ναυτικό Ομιλο Αργοστολίου, 5 κολυμβητές από τον ΚΟ Ιωαννίνων, 10 αθλητές (3 αγόρια και 7 κορίτσια) από την ΠΑΕ Αργης Καλαμάτας και 2 κορίτσια από την Ολυμπιάδα Ιωαννίνων.

Οι άνθρωποι του Ναυτικού Ομίλου απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους φίλους του ναυταθλητισμού να δώσουν «παρών» στην πισίνα (η είσοδος είναι ελεύθερη) για να απολαύσουν ένα πολύ όμορφο θέαμα.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δράση στις αγωνιστικές κατηγορίες, με τους αγώνες να ξεκινούν στις 6μ.μ. Τα αγωνίσματα που θα γίνουν σήμερα είναι τα εξής: 100μ. ελεύθερο Ανδρών-Γυναικών, 50μ. πρόσθιο Ανδρών-Γυναικών, 100μ. πεταλούδα Ανδρών-Γυναικών, 50μ. ύπτιο Ανδρών-Γυναικών, 800μ. ελεύθεριο Ανδρών-Γυναικών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Κύπελλο Άνοιξης 2015": Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το τουρνουά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports