Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Δήμος Ερυμάνθου προσέφερε τρόφιμα για το πασχαλινό τραπέζι στους άπορους δημότες

Ο Δήμος Ερυμάνθου προσέφερε τρόφιμα για ...

Ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος ο Δήμος Ερυμάνθου με αφορμή το Πάσχα, προσέφερε τρόφιμα για το Πασχαλινό τραπέζι και όχι μόνο, στους άπορους δημότες του Δήμου.

Την ευθύνη της προμήθειας και της διανομής των τροφίμων είχε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου (ΔΗ.Κ.Ε.ΕΡ.) σε συνεργασία με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και τους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΕΡ. Γιάννης Μανέττας, ""ο Δήμος μας μαζί με την επιχείρηση, έχουν προχωρήσει στην καταγραφή των δημοτών του Δήμου που χρειάζονται υποστήριξη, των οποίων ο αριθμός συνεχώς αυξάνεται. Όμως παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται εκ μέρους του Δήμου, δεν υπάρχει η δυνατότητα να ανταποκριθούμε στο σύνολο των αιτημάτων και σε σταθερή βάση, εξ αιτίας των περιορισμένων οικονομικών πόρων που διαθέτουμε.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους εύπορους και έχοντες συνδημότες μας και όχι μόνο και τους καλούμε να συνδράμουν στο έργο του Δήμου και της ΔΗ.Κ.Ε.ΕΡ., προκειμένου να στηρίξουμε τους άπορους συμπολίτες μας αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία γάλατος «ΝΟΥΝΟΥ» για τη βοήθεια που μας προσφέρει, καθώς μας αναθέτει σε μηνιαία βάση σημαντικές ποσότητες γάλατος που διατίθενται σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Ελπίζουμε το παράδειγμά της να το ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις στις οποίες έχουμε απευθυνθεί για την υποστήριξη των αναξιοπαθούντων συνδημοτών μας και όχι μόνο, εντός και εκτός του Δήμου Ερυμάνθου".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις