Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου - Χωρίς κάγκελα η παρέλαση

Πάτρα: Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδη...

Στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης η παρέλαση στην Αγίου Ανδρέου

Φέτος για πρώτη φορά δεν θα έχουμε κιγκλιδώματα απέναντι από την εξέδρα των επισήμων. Επίσης δεν θα υπάρχει οριοθέτηση με κιγκλιδώματα και στην Αγ. Νικολάου. Ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθήσει με μεγαλύτερη άνεση την παρέλαση. Να υπενθυμίσουμε πως αυτό συμβαίνει μετά απο 4 χρόνια και από το 2011 οπότε τοποθετήθηκαν κάγκελα για λόγους ασφαλείας, απέναντι από τους επισήμους.

Στο φετινό εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, θα πραγματοποιηθούν στην Πάτρα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, οι ακόλουθες εκδηλώσεις:


Τετάρτη 25 Μαρτίου

7 π.μ. Ανάκρουση Εωθινού από τη Φιλαρμονική του Δήμου Πατρέων στην Πόλη των Πατρών.

8 π.μ. Έπαρση σημαίας στην κεντρική προβλήτα Αγίου Νικολάου.

9 π.μ. Εκκίνηση ποδηλατικού αγώνα ΘΥΣΙΑΣ Πατρών-Καλαβρύτων Αγίας Λαύρας από πλατεία Τριών Συμμάχων, τερματισμός εις Αγία Λαύρα Καλαβρύτων. 11.45 π.μ. Απονομή επάθλων.

11.40 π.μ. Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας Πατρών (τέλος προσέλευσης επισήμων 11.30 π.μ.). Απόδοση τιμών από τμήματα Ενόπλων με τη συμμετοχή της Δημοτικής Μουσικής.

12 μεσ. Παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών και τμημάτων Σωμάτων Ασφαλείας, μπροστά από τους επισήμους και το λαό (διαδρομή παρέλασης από Αράτου και Αγ. Ανδρέου με τερματισμό στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα).

18.42 μ.μ. Υποστολή σημαίας στην Κεντρική προβλήτα Αγ. Νικολάου. Τιμές θα αποδώσει κατά τα κεκανονισμένα Τμήμα Στρατού μετά της Μουσικής του Δήμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις