Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Τα μάτια σε Φάληρο και "Ζωσιμάδες"

Σούπερ Λίγκα: Τα μάτια σε Φάληρο και &qu...

Σε άδειες εξέδρες

Η 28η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με τη διεξαγωγή των υπόλοιπων πέντε αναμετρήσεων, που όπως οι χθεσινές θα τελεστούν σε άδειες εξέδρες μετά την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται την Ξάνθη και είναι το φαβορί για τη νίκη αλλά θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα.

Η ακριτική ομάδα είναι από τις καλύτερες και πιο επικίνδυνες του πρωταθλήματος, ενώ όπως και οι «ερυθρόλευκοι» έχει προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου και ενδέχεται οι δρόμοι των δύο συλλόγων να διασταυρωθούν άλλες δύο φορές.

Μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στα Γιάννενα, όπου ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Παναιτωλικό που προέρχεται από εντός έδρας ήττα σοκ απέναντι στην Κέρκυρα.

Οι δύο ομάδες διεκδικούν είσοδο στην πρώτη πεντάδα, με το συγκρότημα του Αγρινίου να κατέχει αυτή τη στιγμή την πέμπτη θέση με 42 βαθμούς και τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να ακολουθεί με 40, ισοβαθμώντας με την Ξάνθη!

Στη Μυτιλήνη η Καλλονή θα υποδεχθεί τη Βέροια, ενώ στην Κέρκυρα οι «Φαίακες» θα αντιμετωπίσουν τον ελλιπή ΟΦΗ. Πολύ σημαντικός είναι και ο τελευταίος αγώνα, στον οποίο ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί στη Νέα Σμύρνη τον Πλατανιά.

Ο Λεβαδειακός πήρε «ξεκούραστα» τρεις βαθμούς κι έφτασε στους 28, καθώς ήταν η σειρά του να παίξει με τη Νίκη Βόλου, οπότε οι «κυανέρυθροι» αλλά και η ομάδα των Χανίων, η οποία «χώρισε» με τον Γιάννη Χριστόπουλο, «καίγονται» για τη νίκη.

Αυτή τη στιγμή ο Πλατανιάς έχει 27 βαθμούς, μόλις δύο πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, ενώ ο Πανιώνιος 28, οπότε γίνεται εύκολα κατανοητή η κρισιμότητα της συνάντησης και για τους δύο αντίπαλους.

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports