Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτός είναι ο παιδόφιλος του Περιστερίου - Απολογήθηκε επί 2,5 ώρες

Αυτός είναι ο παιδόφιλος του Περιστερίου...

Συνελήφθη επ' αυτοφόρω

Ολοκληρώθηκε έπειτα από 2,5 ώρες η απολογία του κατηγορούμενο για βιασμό ανηλίκων που συνελήφθη επ' αυτοφόρω από την αστυνομία στο Περιστέρι. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος και κατηγορείται για τα αδικήματα του βιασμού, της αποπλάνηση ανηλίκου, της απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου και της απόπειρας προσέλκυσης ανηλίκου.

Ο 40χρονος φερόμενος ως παιδόφιλος συνελήφθη προχθές Δευτέρα επ' αυτοφώρω, την ώρα που προσπαθούσε να επιβιβάσει στο ειδικά διαμορφωμένο φορτηγάκι του, έναν 13χρονο. Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας την ίδια μέρα είχε κλείσει 5 ακόμα ραντεβού με αναηλίκους, μέσω facebook. O ίδιος ομολόγησε ότι είχε ασελγήσει επανειλημμένως σε ανηλίκους ενώ κατηγορείται και για τον βιασμό 14χρονης, την οποία κούρεψε για να μοιάζει με αγόρι και στη συνέχεια βίασε. Υπόθεση γνωστή στις εισαγγελικές αρχές, οι οποίες ωστόσο δεν είχαν προχωρήσει στη σύλληψή του, με αποτέλεσμα να επαναλάβει τις πράξεις του.
Αξίζει να σημειωθεί πώς το φορτηγάκι του κατηγορούμενου υπήρχε διαμορφωμένος χώρος για κρεβάτι, σύνεργα, σοκολάτες και γλυκά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις