Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Στήριξη του πρώην Πρύτανη Γιώργου Παναγιωτάκη στον υποψήφιο Βουλευτή Αχαϊας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, Βασίλη Γκολφινόπουλο

Στήριξη του πρώην Πρύτανη Γιώργου Παναγι...

Είχαν την τρίτη τους συνάντηση το τελευταίο δεκαήμερο

Με τον πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Γιώργο Παναγιωτάκη, συναντήθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαϊας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, Βασίλης Γκολφινόπουλος.

Ήταν η τρίτη φορά που συναντήθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο, καθώς μπαίνουμε στην τελευταία στροφή για την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου.

Ο πρώην Πρύτανης ανέλυσε σε βάθος στο Β. Γκολφινόπουλο τα ζητήματα του Πανεπιστημίου Πατρών που παραμένουν ανοικτά, όπως τα έχει καταγράψει μέσα από την θητεία του στην άσκηση διοίκησης του Τριτοβάθμιου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος για τέσσερα χρόνια.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα της υποχρηματοδότησης και της διαθεσιμότητας του προσωπικού.

Ο κ. Παναγιωτάκης, το όνομα του οποίου συζητήθηκε έντονα για το ψηφοδέλτιο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στην Αχαϊα το προηγούμενο διάστημα αλλά επέλεξε για προσωπικούς λόγους να απέχει, φαίνεται πως μέσα από το αξιολογότατο ψηφοδέλτιο του Κινήματος έχει βρει στο πρόσωπο του υποψηφίου Βουλευτή τον άνθρωπο που μπορεί να κατανοήσει τα προβλήματα της Πανεπιστημιακής κοινότητας και να συνδράμει στην επίλυσή τους.

Με αυτή την έννοια εξέφρασε τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Β. Γκολφινόπουλου, πιστεύοντας ότι είναι ο καταλληλότερος για να εκπροσωπήσει την Αχαϊα στη νέα Κοινοβουλευτική περίοδο.

Ο Β. Γκολφινόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Παναγιωτάκη για την στήριξή του και δήλωσε ότι είναι τιμητική γιατί έρχεται από έναν άνθρωπο, ο οποίος από τη θέση του Πρύτανη ενίσχυσε τη διαφάνεια και την Λογοδοσία στο Πανεπιστήμιο Πατρών μέσα από την διαρκή ενημέρωση της κοινωνίας με άρθρα και συνεντεύξεις τύπου,την έκδοση περιοδικού, τη λειτουργία του Βήματος Διαλόγου κ.ά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015