Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Μήνυμα του Παναγιώτη Λαλιώτη - Μπες σε πορεία, ζήτα την ευθύνη

Μήνυμα του Παναγιώτη Λαλιώτη -  Μπες σε ...

Ο κ. Λαλιώτης είναι υποψήφιος βουλευτής Αχαίας με τους ΑΝ.ΕΛ.

Πολιτικό μήνυμα εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου απευθύνει στους πολίτες της Αχαΐας, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ., Παναγιώτης Λαλιώτης, επισημαίνοντας τα εξής.

«Λίγα μόλις 24ωρα απομένουν για την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 25ης από την οποία θα εξαρτηθεί η απελευθέρωση της χώρας μας από το ζυγό των μνημονίων, της Τρόικα κι όλων εκείνων που ευθύνονται για το σημερινό μας κατάντημα. Από την ψήφο μας θα εξαρτηθεί η αποκατάσταση της Δημοκρατίας, η επανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και η τιμωρία των υπευθύνων που οδήγησαν την Ελλάδα στο γκρεμό, στην οικονομική και κοινωνική καταστροφή. Η ψήφος μας είναι αναγκαία.

Η πολιτική μου διαδρομή είναι γνωστή. Με εντιμότητα, σεβασμό και συνέπεια ήμουν πάντα μπροστά στον αγώνα που ξεκίνησε ο Πάνος Καμμένος και οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες». Παρέμεινα στις επάλξεις στηρίζοντας το Κίνημά μας ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές που κάποιοι φυγομάχησαν, φοβήθηκαν τα δύσκολα, ενοχλήθηκαν από την αλήθεια και προτάσσοντας το προσωπικό τους όφελος αποφάσισαν να αποχωρήσουν ή να κρυφτούν. Επίσης, ας κάνουμε τη σωστή επιλογή και ας γυρίσουμε την πλάτη μας σε εκείνους που χρόνια τώρα ευημερούν σε βάρος μας, αλλά και σε όλους όσοι διεκδικούν την ψήφο μας για να «υφαρπάξουν» μια κοινοβουλευτική έδρα.

Ήλθε η ώρα να πάρουμε εμείς οι πολίτες την ευθύνη.

Φεύγουμε από τις γραμμές και μπαίνουμε σε πορεία με «οδηγό» τις αξίες μας, την αξιοπρέπειά μας, την ιστορία μας.

Δεν μπορώ να δεσμευτώ για τίποτα περισσότερο από το ό,τι θα παραμείνω πολίτης…

Προέρχομαι από την πραγματική ζωή, μοιράζομαι τις ίδιες αγωνίες και προβλήματα με τους συμπολίτες μου, την ίδια αγάπη για τον τόπο μας και τον ίδιο προβληματισμό για το μέλλον των παιδιών μας.

Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για να πάψουμε να επιβιώνουμε και να αρχίσουμε να ζούμε.

Ενωμένοι θα εμποδίσουμε να γίνουν νέα λάθη. Δώσε μου τη δύναμη και την Ευθύνη. Την αναλαμβάνω».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015