Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Ο Θανάσης Νταβλούρος έτοιμος να εκπροσωπήσει και πάλι την Αχαϊα στη Βουλή

Ο Θανάσης Νταβλούρος έτοιμος να εκπροσωπ...

Πιό έμπειρος και πιό αποτελεσματικός

«Δεν εγκατέλειψα την παράταξη μου στα δύσκολα. Μαζί ήπιαμε τα πικρά ποτήρια και σας καλώ τώρα να συνεχίσουμε μαζί και πιο δυναμικά τον κοινό αγώνα μας για την αναγέννηση της πατρίδας μας».

Αυτό  είναι τα μηνύματα που στέλνει ο Αχαιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Νταβλούρος  στις ομιλίες που πραγματοποιεί καθημερινά στις περιοδείες που πραγματοποιεί σε κάθε γωνιά της Αχαϊας.

Παράλληλα, ο κ. Νταβλούρος επιτίθεται με δριμύτητα στον ΣΥΡΙΖΑ, επικρίνοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το γεγονός «ότι προκάλεσε πρόωρες εκλογές, επιφέροντας κλίμα αβεβαιότητας και αστάθειας, την ώρα που η χώρα έβγαινε από την τρικυμία της κρίσης, αναζητώντας ένα απάνεμο λιμάνι».

Ο κ. Νταβλούρος υπογραμμίζει  ότι το διακύβευμα στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και οικονομική σταθερότητα του τόπου, η Ελλάδα αυτή καθαυτή.

Τέλος, σε ό, τι τον αφορά, αναφέρει  ότι έδωσε μεγάλες μάχες για τα προβλήματα και τα θέματα της Αχαϊας, «ακόμη και με ακραίο τρόπο», συμπληρώνοντας: «Τώρα είμαι πιο έμπειρος, και πιστεύω ότι θα είμαι και πιο αποτελεσματικός, αν αποφασίσετε να σας εκπροσωπήσω και την επόμενη μέρα στη Βουλή».

ΣΗΜΕΡΑ  7.30 Μ.Μ. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΤΕΛΗΣ» ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Σήμερα  στις 7.30 μ.μ.  στο ξενοδοχείο «Τέλης» του Αιγίου ο Θανάσης Νταβλούρος πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση για την Αιγιάλεια, όπου αναμένεται ν΄αναφερθεί στο διακύβευμα των εκλογών, αλλά και στις παρεμβάσεις που έκανε στη διάρκεια της  κοινοβουλευτικής του θητείας για ζητήματα που αφορούν την περιοχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015