Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Επίσκεψη του Γιώργου Αγγελόπουλου στην ΕΠΣ Αχαΐας

Επίσκεψη του Γιώργου Αγγελόπουλου στην ΕΠΣ Αχαΐας

Εχει υπάρξει ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής ο υποψήφιος Βουλευτης Αχαϊας του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

Την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας (Ε.Π.Σ.Α.) επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος έχει υπάρξει ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής.

Ο κ. Αγγελόπουλος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΑ Δημήτρη Μπαλαφούτη, παρουσία του Ταμία Γιώργου Μαυροκολέα και μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣΑ, και ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν  το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και ιδίως το θέμα της έλλειψης πόρων, τόσο για τη δημιουργία νέων υποδομών όσο και για τη συντήρηση των υφιστάμενων.

Από τη πλευρά του, ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, αναφέρθηκε στη σημαντική συνεργασία που είχε έως τώρα από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη με την ΕΠΣΑ για την ενίσχυση των αθλητικών δομών της Αχαΐας και τόνισε, ότι γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τοπικό ποδόσφαιρο και θα συμβάλει στη συστηματική επίλυσή τους με σχεδιασμό και ανάληψη δράσεων και πρωτοβουλιών.

«Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όπως και κάθε μορφή ερασιτεχνικού αθλητισμού, είναι αθλητισμός με κοινωνικό πρόσημο που προωθεί την κοινωνική συνοχή. Διεκδικούμε τη πρόσβαση και τη συμμετοχή των πολιτών σε διάφορες πτυχές του αθλητισμού, καθώς είναι σημαντικά στοιχεία για την προσωπική ανάπτυξη, τη φυσική κατάσταση, την πνευματική υγεία, τη χειραφέτηση και την κοινωνικοποίηση των πολιτών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος με το ΚΙΝΗΜΑ στην Αχαΐα Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015