Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Μεγάλη προσέλευση στην κεντρική ομιλία του Κώστα Σπηλιόπουλου στο Αίγιο

Μεγάλη προσέλευση στην κεντρική ομιλία τ...

Χθες πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία των Αιγιαλέων υποψηφίων βουλευτών Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σπηλιόπουλου και Μιχάλη Ψύχα

Με εντυπωσιακή προσέλευση κοινού, που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου “Αλέκος Μέγαρης”, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η κεντρική προεκλογική ομιλία των Αιγιαλέων υποψηφίων βουλευτών Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Κώστα Σπηλιόπουλου και Μιχάλη Ψύχα.

 

Τους ομιλητές προσφώνησε εκ μέρους της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Αιγιαλείας, η Γραμματέας κα Μαρία Παπαγεωργίου. Ακολούθως ανέβηκε στο βήμα ο υποψήφιος βουλευτής κ. Μιχάλης Ψύχας, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως αποφάσισε να συστρατευτεί με το ΠΑΣΟΚ, γιατί εμπιστεύεται τη δημοκρατική παράταξη ως τον μόνο ασφαλή πόλο για να βγει η χώρα μας από το σημερινό αδιέξοδο.

 

Με τη σειρά του, ο πρ. υφυπουργός και υποψήφιος βουλευτής κ. Κώστας Σπηλιόπουλος, απευθυνόμενος στους ακροατές, μίλησε για το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής. “Έχουμε από τη μία πλευρά τις πελατειακές υποσχέσεις της εξουσιαστικής Δεξιάς και από την άλλη πλευρά τον αριστερό ιδεοληπτικό λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί, με τη σταθερότητα και την ευθύνη που το χαρακτηρίζει, την έξοδο από την κρίση και την πραγματική προοπτική ανάπτυξης του τόπου. Ήρθε η ώρα για γενική συστράτευση για την οικοδόμηση της νέας Ελλάδας, χωρίς φαντασιώσεις και ψεύδη, με πρόγραμμα και σχέδιο, με έργο και δράση, με ορθολογισμό και ρεαλισμό, με όραμα και όνειρο. Το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική παράταξη είναι η κεντροαριστερά που θα συγκροτήσει τη νέα ισχυρή πολιτική δύναμη της ευθύνης, που θα συσπειρώσει τις δυνάμεις του μέλλοντος” σημείωσε μεταξύ άλλων.

 

Ο κ. Σπηλιόπουλος δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και για την αποσπασματική κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου. “Ας θυμηθούμε τα λόγια του ιδρυτή της παράταξής μας, του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, που είχε πει πως το ΠΑΣΟΚ δεν κληρονομείται, δεν τεμαχίζεται, δεν χαρίζεται” τόνισε με νόημα ο κ. Σπηλιόπουλος. Ακολούθως, ο υποψήφιος βουλευτής έκανε ιδιαίτερη αναφορά για τους αγώνες του σε βάθος χρόνου, για την επίλυση σοβαρών ζητημάτων της Αιγιάλειας, μεταξύ άλλων τη δημιουργία του ΤΕΙ στο Αίγιο, το νέο λιμάνι και την επανεκκίνηση των έργων του νέου σιδηρόδρομου, που πλέον σε 2 χρόνια θα φέρει το πιο σύγχρονο μέσο μεταφοράς στην Αχαΐα.

 

Τέλος, ο κ. Σπηλιόπουλος κάλεσε το μεγάλο ποσοστό των αναποφάσιστων που αγγίζει, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, το 19%, να ψηφίσουν με το νου και την καρδιά κι όχι με την οργή και το θυμό.

 

Λίγο πριν το τέλος της συγκέντρωσης, ο κ. Σπηλιόπουλος κάλεσε στο βήμα για έναν σύντομο χαιρετισμό, δύο νέους επιστήμονες και υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας: Την Αδαμαντία Νιφόρα από τη Δυτική Αχαΐα και τον καλαβρυτινό Ηλία Κανελλόπουλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015