Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Κατάμεστη η αίθουσα του Patra Palace στην Πάτρα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Άγγελου Τσιγκρή- ΦΩΤΟ

Κατάμεστη η αίθουσα του Patra Palace στη...

"Σε αυτό τον αγώνα, οι Αχαιοί πολίτες, έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο" είπε ο υποψήφιος βουλευτής

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Patra Palace πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική  ομιλία του  πρώην Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, υποψήφιου βουλευτή με το ψηφοφέλτιο της Ν.Δ. στην Αχαϊα, Άγγελου Τσιγκρή. Παρόντες φίλοι και ψηφοφόροι που έσπευσαν να του δηλώσουν την στήριξή τους και να του ευχηθούν καλή επιτυχία. 

"Είναι μεγάλη μου τιμή και μεγάλη μου χαρά να έχω σε αυτή την εκλογική μάχη κοντά μου εσάς, τους πολίτες της Αχαϊας" είπε ο κ. Τσιγκρής και συμπλήρωσε: "Σας θεωρώ συμμάχους μου και οδηγούς μου στην προσπάθεια για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας, να κάνουμε καλύτερο τον νομό μας, να βοηθήσουμε για να βγει η περιοχή μας από τον κύκλο της υστέρησης σε υποδομές και κίνητρα  και η χώρα μας από την κρίση" ανέφερε ο κ. Τσιγκρής και συμπλήρωσε:

"Σε αυτό τον αγώνα, εσεις, οι Αχαιοί πολίτες, έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Είστε αυτοί που θα κρίνουν ποιοί και πώς θα σας  εκπροσωπήσουν, ποιοί είναι οι ικανοί και οι άξιοι να μεταφέρουν την φωνή σας στο ελληνικό κοινοβούλιο, ποιοί μπορούν να τιμήσουν την εμπιστοσύνη σας.

Η πολιτική δεν έχει καμία αξία αν δεν βρίσκεται σε ευθεία αναφορά προς τον πολίτη, ιδίως στις μέρες μας που το αίτημα της κάθαρσης της πολιτικής από τις νοσηρότητες που οδήγησαν στην κρίση είναι περισσότερο επιτακτικό από ποτέ, όπως και η αναγκαιότητα της επανάκτησης της εμπιστοσύνης του πολίτη για την πολιτική, η αναγκαιότητα να επαναφέρουμε τις σχέσεις  πολιτών και πολιτικών στα κανονικά τους μεγέθη: Οι πολίτες ορίζουν, οι πολιτικοί υπηρετούν.

Καλώ τους πολίτες να επικυρώσουμε για άλλη μια φορά την σχέση που όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μεταξύ μας κατακτήσει  και είναι μια σχέση ειλικρινής και εγκάρδια, μια σχέση ουσίας, που εδράζεται στην κοινή αγωνία, την κοινή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας, των προβλημάτων των πολιτών της Αχαϊας.

Καλώ τους πολίτες να με στηρίξουν την ημέρα των εκλογών για να τους στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις όλα τα χρόνια που θα έρθουν και θα είμαι δίπλα τους. Και ξέρουν ότι αυτό το «δίπλα τους» το εννοώ και δεν είναι κενό γράμμα. Ζητώ μόνο μια ευκαιρία για να το κάνω πράξη» καταλήγει ο Άγγελος Τσιγκρής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015