Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Οι μικροί της Παναχαϊκής με τους ...μεγάλους του Ολυμπιακού

Οι μικροί της Παναχαϊκής με τους ...μεγά...

Επόμενος σταθμός η Αρχαία Ολυμπία

Η ακαδημία καλαθοσφαίρισης της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης βρέθηκε αρχικά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακού Πειραιώς και Κοροίβου Αμαλιάδας. Ακολούθησαν στο χώρο του γηπέδου φωτογραφίες και αυτόγραφα με τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Το δεύτερο μέρος της δράσης περιελάμβανε ξενάγηση στο μοναδικό μουσείο της ακρόπολης. Τα παιδιά έμειναν ενθουσιασμένα από τις εικόνες και τις εμπειρίες που αποκόμισαν.

Ήταν δε έκδηλο στο πρόσωπό τους ο θαυμασμός για το μεγαλείο του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού. Επόμενος σταθμός του προγράμματος θα είναι η Αρχαία Ολυμπία σε συνδυασμό με παρακολούθηση αγώνα του Κοροίβου Αμαλιάδας και φιλική αναμέτρηση μεταξύ των ακαδημιών των δύο συλλόγων.

Η δράση θα περιλαμβάνει και επισκέψεις σε σχολεία ώστε να μεταλαμπαδευθεί η ιδέα. Ο υπεύθυνος Ακαδημίας κ. Μυκωνιάτης Μάρκος ευχαριστεί για την βοήθεια στην διεξαγωγή του προγράμματος τους κ.κ. Σεμιτέκολο Παναγιώτη (υπεύθυνος τμήματος μπάσκετ), Στεφανάτο Αλέξανδρο (ψυχολόγο της ακαδημίας μπάσκετ), Παπαθανασίου Κώστα (εκπαιδευτικό και ξεναγό της εκδρομής), Λιάρο Χρήστο (υπεύθυνος επικοινωνίας της ακαδημίας), Τζιαχρήστα Σπύρος (έφορος μίνι μπάσκετ), Υφαντή Νίκο που κάλυψε με το φωτογραφικό υλικό όλη τη δράση και τον κ. Νικολάου Δημήτρη και κα Ράπτη Διονυσία (συνοδούς μίνι και κορασίδων αντίστοιχα).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports