Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Αιγιώτισσα ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου πήγε στην πρεμιέρα του Αντίνοου Αλμπάνη

Η Αιγιώτισσα ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητ...

Ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να μην μιλάνε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου τα διέψευσε

Η Αιγιώτισσα στην καταγωγή ηθοποιός και παρουσιάστρια φέτος της εκπομπής Music School στο κανάλι του Mega, Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του ηθοποιού Αντίνοου Αλμπάνη και μίλησε για τη σχέση που έχουν.

«Δε θα μπορούσα να λείπω σήμερα από την πρεμιέρα του, εννοείται. Υποστηρίζει ούτως η άλλως ο ένας τον άλλον. Και για τον Αντίνοο ισχύει αυτό και για τους υπόλοιπους ηθοποιούς της παράστασης γιατί κάποιους από αυτούς τους ξέρω. Οπότε με μεγάλη χαρά είμαι εδώ. Κανένα ερωτηματικό δεν υπάρχει, μόνο θαυμαστικά. Είμαστε δυο άνθρωποι που είμαστε πολύ κοντά και γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια και αυτό δεν έχει κάτι άλλο» συμπλήρωσε η λαμπερή Ντορέττα Παπαδημητρίου όσον αφορά στη σχέση ανάμεσα τους.

Όσον αφορά δε σε δημοσιεύματα που τους ήθελαν να μην έχουν καν σχέσεις, η ηθοποιός το διέψευσε.

«Το διαψεύδω. Ε, λοιπόν έχουμε και γι’ αυτό είμαι εδώ στην πρεμιέρα.»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης παίζει στην παράσταση με τίτλο «Με τα Δόντια» στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν (Υπόγειο). Πρόκειται για μία ελεύθερη διασκευή πάνω στο ομώνυμο έργο του του Θόρντον Γουάιλντερ (1942) που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης την ίδια ακριβώς περίοδο-Νοέμβριο του 1954 - πριν 60 χρόνια.

Ο Γιάννης Μόσχος σκηνοθετεί το έργο «Με τα δόντια» με ηθοποιούς από τη νεότερη γενιά αποφοίτων της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Να σημειωθεί ότι μετά την ιστορική παράσταση του 1954, το έργο δεν έχει ανέβει άλλη φορά από επαγγελματικό θίασο.

Παίζουν (αλφαβητικά) οι: Φωτεινή Αθερίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Θανάσης Δήμου, Ιωάννα Μαυρέα, Άγγελος Μπούρας, Ιωάννα Παππά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight