Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η "Γέφυρα" του ΟΚΑΝΑ γιορτάζει 16 χρόνια λειτουργίας

Πάτρα: Η "Γέφυρα" του ΟΚΑΝΑ γι...

Ενημερωτικά περίπτερα απο αύριο στο κέντρο

Το Δίκτυο Θεραπευτικών Υπηρεσιών ΓΕΦΥΡΑ του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών – ΟΚΑΝΑ, την Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014 συμπληρώνει τα δεκαέξι χρόνια λειτουργίας της Θεραπευτικής Κοινότητας ΓΕΦΥΡΑ.

Το προσωπικό, τα μέλη και οι οικογένειές τους γιορτάζουν δεκαέξι χρόνια συνεχούς λειτουργίας και προσφοράς στο χώρο της θεραπείας της τοξικοεξάρτησης, στην προσπάθεια εξάλειψης της καθημερινής αγωνίας και δυσκολίας που αντιμετωπίζουν οι εξαρτημένοι και οι οικογένειές τους.

Ταυτόχρονα μοιράζονται τη χαρά και την ικανοποίηση της επιτυχίας, της δημιουργίας και της επιστροφής σε μία καθαρή ζωή χωρίς ουσίες και  στέλνουν το δικό τους μήνυμα σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξάρτησης:

Πρόγραμμα Ενημερωτικών Περιπτέρων:

-       Ενημερωτικό Περίπτερο στην Πλατεία Όλγας από θεραπευόμενα μέλη, γονείς και αδέρφια την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου και την Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως τις 13:30 και από τις 17:30 έως τις 20:30.

-       Ενημερωτικό Περίπτερο στην Πλατεία Γεωργίου από τον Σύλλογο Οικογένειας της ΘΚ ΓΕΦΥΡΑ τη Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως τις 13:30 και την Τρίτη, 25 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως τις 13:30 και από τις 17:30 έως τις 20:30.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις