Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΕΠ: Απέκτησε τον Κώστα Κοντόπουλο

ΝΕΠ: Απέκτησε τον Κώστα Κοντόπουλο

Στο ενεργητικό του έχει πολλές διακρίσεις

Η ΝΕΠ ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς, με την Εθνική μας ομάδα, κολυμβητή Κώστα Κοντόπουλου. Είναι γεννημένος το 1994 και αγωνίζεται στην κατηγορία Ανδρών.

Στο ενεργητικό του έχει πολλές διακρίσεις. Πέρσι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 4x200μ. ελεύθερο Ανδρών με την ομάδα του ΑΝΟ Αργυρούπολης, καθώς και 2 χάλκινα μετάλλια στα 200μ. ελεύθερο Ανδρών και στα 4x100μ. ελεύθερο Ανδρών.

Με την Εθνική ομάδα έχει κατακτήσει χρυσό μετάλιο στους Βαλκανικούς αγώνες και έχει διαρκώς συμμετοχές τα τελευταία 6 χρόνια.

Προηγούμενες ομάδες του ήταν ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας όπου και ξεκίνησε την κολύμβηση, καθώς και ο ΑΝΟ Αργυρούπολης. Με τις ομάδες αυτές έχει κατακτήσει πολλά μετάλλια στα Πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.

Φέτος μετακόμισε στην Πάτρα μόνιμα, καθώς πέτυχε στο Πανεπιστήμιο Πατρών στο τμήμα Επιστήμης των Υλικών. Παράλληλα υπηρετεί την στρατιωτική θητεία του στους επίλεκτους αθλητές Ενόπλεων Δυνάμεων ΑΣΑΕΔ.

Ο Κώστας Κοντόπουλος αποκτήθηκε από τον Ναυτικό Ομιλο Καλαμάτας με ελεύθερη μεταγραφή και θα προπονείται από φέτος στη ΝΕΠ με τον Σταύρο Νταλαχάνη.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports