Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Φωτεινή Τσαβαλά μας εξηγεί πώς θα κερδίσουμε τα βλέμματα...

Η Φωτεινή Τσαβαλά μας εξηγεί πώς θα κερδ...

Μας μιλάει για όσα επιτάσσει η μόδα των μαλλιών

Ούτε ένας χρόνος δεν πέρασε από την ημέρα που άνοιξε το κομμωτήριό της στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, κι όμως έχει γίνει talk of the town ουκ ολίγες φορές εξαιτίας της εντυπωσιακής δουλειάς της! Προφανώς, τα πολλά χρόνια εμπειρίας της στον χώρο της κομμωτικής, τόσο στην Πάτρα όσο και στην Αθήνα από την οποία κατάγεται, η συνεχής ενημέρωσή της για όλες τις νέες εξελίξεις στον χώρο μέσα από σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά κυρίως το ταλέντο και η αγάπη της γι αυτό που κάνει, την έκαναν να ξεχωρίσει τόσο γρήγορα.

Η Φωτεινή Τσαβαλά μας μιλάει για όσα επιτάσσει η μόδα των μαλλιών φέτος και μάς δείχνει το δρόμο για να κερδίσουμε τα βλέμματα!

Ποιές αποχρώσεις θα κυριαρχήσουν φέτος στα μαλλιά;

Η μόδα στα μαλλιά αυτόν τον Χειμώνα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν μια σύγχρονη φαντασία χρωμάτων, καινοτόμων κουπ και εντυπωσιακών χτενισμάτων. Φέτος, θα κυριαρχήσουν τα φυσικά χρώματα, σε ακόμα πιο γήινες αποχρώσεις από τις προηγούμενες χρονιές. Τόσο τα ζεστά όσο και τα ψυχρά φυσικά χρώματα θα επικρατήσουν ως βασικά, ενώ συμπληρωματικό ρόλο θα παίξουν οι κόκκινες και χάλκινες αποχρώσεις, περισσότερο σε ανταύγειες και λιγότερο ως βάσεις. Όσο για τις ξανθιές, με μικρές αλλαγές μπορούν και να ανανεωθούν και να συνεχίσουν να βρίσκονται στο επίκεντρο...

Υπάρχει κάποια νέα τεχνική που είναι must φέτος;

Το ombre ή painting, δεν μας έχουν αφήσει ακόμη! Σε όσες λοιπόν αρέσουν οι συνδυασμοί και οι αντιθέσεις μπορούν να συνεχίσουν με αυτό και φέτος. Μια νέα τάση είναι οι πολύχρωμες άκρες, που προσδίδουν μια πιο παιχνιδιάρικη αίσθηση στο στιλ, και θα κερδίσει τις πιο τολμηρές. Τέλος, το bronde (brown+blonde) είναι μια τεχνική που θα δούμε συχνά φέτος και ταιριάζει πολύ στις μελαχρινές.

Τι μας προτείνετε για χτένισμα, τόσο στις καθημερινές μας εμφανίσεις όσο και στις πιο επίσημες;

Το απόλυτο ίσιο, με την απόλυτη πειθαρχία στην τρίχα και χωρίς ίχνος φριζαρίσματος, είναι ό,τι πιό σύγχρονο και σικάτο έχει να προτείνει η μόδα των μαλλιών. Αυτό εντάσσεται στη γενικότερη φιλοσοφία των φετινών τάσεων που θέλουν τα μαλλιά όσο πιο φυσικά γίνεται. Το συγκεκριμένο χτένισμα βέβαια απαιτεί καλοκουρεμένες άκρες και χρήση των κατάλληλων προϊόντων που θα βοηθήσουν στο ιδανικό αποτέλεσμα. Οι χαμηλές αλογοουρές αποτελούν πάντα μια εύκολη και σικάτη λύση, ενώ και οι πλεξίδες, σε πολλές παραλλαγές φέτος, άλλες απλές και άλλες εντυπωσιακές, κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις. Το must στα περισσότερα χτενίσματα που θα δούμε είναι ο όγκος στην κορυφή, που κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου και δίνει άλλο "αέρα" στη συνολική εμφάνιση μιας γυναίκας, ενώ οι τρέσες είναι πάντα ο εύκολος τρόπος για επιπλέον όγκο και μήκος στα μαλλιά και βοηθάνε τα εντυπωσιακά χτενίσματα να αναδειχθουν. Όσο για τα ανάλαφρα κύματα στα μαλλιά, είναι τόσο ωραία πάντα, που μάλλον είναι μια μόδα που δε θα φύγει ποτέ.

Θα μας εξηγήσετε τί είναι το "hippie look & the boho hairstyle" που ακούγεται παντού;

Η ουσία αυτού του στιλ είναι η δημιουργία. Μακριά μαλλιά με ελαφρύ φιλάρισμα στα κάτω μήκη και χρώμα στις άκρες για περισσότερη λάμψη είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του, τα οποία προσαρμόζονται κάθε φορά ανάλογα.

TSAVALA HAIR STUDIO
Ρήγα Φεραίου & Κανάρη
Πάτρα
Τ. 2610.243018

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight