Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Θέλει να επιστρέψει στις νίκες ο Έσπερος ΑΟΠΑ

Θέλει να επιστρέψει στις νίκες ο Έσπερος ΑΟΠΑ

Σήμερα κόντρα στον Προμηθέα

Το σύνθημα για τη νίκη στο σημερινό (16.30) αγώνα στο Χαλάνδρι με τον τοπικό Προμηθέα έστειλε ο αρχηγός του Έσπερου ΑΟΠΑ, Φώτης Αγγελόπουλος.

«Πρέπει να είμαστε σοβαροί να νικήσουμε στο Χαλάνδρι τον Προμηθέα, να ανακάμψουμε και να αφήσουμε πίσω την ήττα με τη Νήαρ Ηστ» δήλωσε ο Φώτης Αγγελόπουλος και συμπλήρωσε: «Αν δεν παίξεις καλά και δεν βρεις ρυθμό δεν μπορείς να νικήσεις κανέναν. Ειδικά στη Γ’ Εθνική που είναι ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εμείς απέναντι στη Νήαρ Ηστ δεν παίξαμε καλά, είχαμε προβλήματα και στην επίθεση και στην άμυνα. Πήραμε το μάθημα μας και πιστεύω αυτό το μάθημα να ήταν και το τελευταίο».

Όμως μπορεί αυτή η ήττα να σας κλονίσει;

«Όχι σε καμία περίπτωση. Κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Έτσι πρέπει να είναι, αλλιώς σε κάθε ανάποδο αποτέλεσμα οι ομάδες θα πήγαιναν όλο και πιο πίσω. Ξεχνάμε το παιχνίδι με τη Νήαρ Ηστ και προχωράμε μπροστά. Πλέον μας ενδιαφέρει το παιχνίδι με τον Προμηθέα Χαλανδρίου, που είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε να πάρουμε τη νίκη για να ρεφάρουμε την ήττα της περασμένης αγωνιστικής».


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports