Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Αχαϊα: Να δημιουργηθεί Αστυνομική Υποδιεύθυνση στην Κάτω Αχαΐα ζήτησε ο Δήμαρχος από το νέο αστυνομικό διευθυντή Αχαΐας

Δυτική Αχαϊα: Να δημιουργηθεί Αστυνομική...

Στην συνάντηση που είχαν

Με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας κ. Ιωάννη Σειντή, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος  Νικολάου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα  πλαίσια της καλής συνεργασίας και ενημέρωσης με σκοπό τη δημόσια ασφάλεια.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην έξαρση των φαινομένων των κλοπών, των διαρρήξεων, της εμπορίας των ναρκωτικών, της βιαιότητας, της διακίνησης των ναρκωτικών, της μη τήρησης του Κ.Ο.Κ. στο κέντρο της Κάτω Αχαιός και εν γένει της παραβατικότητας, ενώ τόνισε : «… ότι  θα πρέπει να δημιουργηθεί Αστυνομική Υποδιεύθυνση στην Κάτω Αχαΐα, στην έδρα του νέου Δήμου, ώστε στοιχειωδώς να μπορέσει να ελέγξει την υφιστάμενη κατάσταση. Ενώ, η άμεση δημιουργία Τμήματος Ασφαλείας είναι απαραίτητη προϋπόθεση πλέον για την προστασία της νομιμότητας και της κοινωνικής ειρήνης στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας».

Ο κ. Σειντής υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, ουσιαστική προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν το Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κάτω Αχαΐας κ.  Κωνσταντίνος Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις