Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Αχαΐα: Κάθε Τρίτη και Πέμπτη δέχονται τους δημότες Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι

Δυτική Αχαΐα: Κάθε Τρίτη και Πέμπτη δέχο...

Στα διοικητήρια των πρώην δήμων

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη πρωί από τις 9 έως τη 1 το μεσημέρι θα δέχονται τους δημότες ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου και αντιδήμαρχοι στις έδρες των πρώην καποδιστριακών δήμων που συνενώθηκαν και αποτελούν σήμερα τον δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Ο Δήμαρχος θα δέχεται το κοινό στο γραφείο του στην Κάτω Αχαΐα. Ο αντιδήμαρχος Άγγελος Διακάτος θα δέχεται κοινό στο Λάππα, ο Γιώργος Παλαιολόγος στα Σαγαίικα, ενώ ο αντιδήμαρχος Χρήστος Σκάγιας θα βρίσκεται στο πρώην Δημαρχείο στα Λουσικά.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος η καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και η πιο αποτελεσματική καταγραφή και αντιμετώπιση των ζητημάτων, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας.

Στο πλαίσιο αυτό κάθε Δευτέρα πραγματοποιείται σύσκεψη του Δημάρχου με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες με στόχο την κατάρτιση πλάνου εργασίας για την αντιμετώπιση τνω προβλημάτων που προκύπτουν στον τομέα της καθαριότητας και αλλού, ενώ κάθε Παρασκευή συνεδριάζει η εκτελεστική επιτροπή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις