Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Ναι υπό όρους και εγγυήσεις", λέει στο thebest.gr ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, Νίκος Ράπτης για το ενδεχόμενο να επιστρέψει η ΠΑΕ στην Αγυιά

"Ναι υπό όρους και εγγυήσεις",...
Λαλιώτη Αμαλία

Όλα θα εξαρτηθούν από την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στις 10 του μήνα

Παρόλο που οι σχέσεις της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και της ΠΑΕ έχουν βρεθεί πολλές φορές σε οριακό σημείο, ο πρόεδρος της ΠΓΕ Νίκος Ράπτης φαίνεται ότι είναι διατεθειμένος να βρεθεί η «χρυσή τομή» για να μπορέσει να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Υπό όρους και εγγυήσεις όμως όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Και αυτό γιατί οι παλιές οφειλές της ΠΑΕ προς την Ερασιτεχνική φτάνουν στις 90.000 ευρώ και δεν μπορούν όπως δηλώνει να χαριστούν στην ομάδα του ποδοσφαίρου εις βάρος των υπολοίπων τμημάτων του ιστορικού συλλόγου.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, με τον Νίκο Ράπτη σε δηλώσεις του στο thebest.gr να δίνει την εκδοχή της Ερασιτεχνικής για όλα όσα έχουν συμβεί:

"Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ οφείλει 90.000 ευρώ από προηγούμενο χρέος για το οποίο αν δεν υπάρξει κάποια εγγύηση ότι θα εξοφληθεί δεν μπορούμε να ανοίξουμε το γήπεδο. Προσωπικά είμαι πάντα συγκαταβατικός σε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά αυτή η κατάσταση με έχει ταλαιπωρήσει" και πρόσθεσε: "Εμείς θέλουμε το καλό της ομάδας και ο νόμος είναι συγκεκριμένος και θα πρέπει να τηρηθούν κάποια πράγματα για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε το γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι με όλα αυτά ταλαιπωρούμε το φίλαθλο κοινό αλλά δεν γίνεται αλλιώς".

Σε ότι αφορά την απαίτηση του Αλέξη Κούγια να ζητήσει συγνώμη η ΠΓΕ σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Ράπτης: "Εμείς για ποιο πράγμα να του ζητήσουμε συγνώμη, ο κ. Κούγιας καταστρέφει το όνομα από ένα ιστορικό σωματείο όπως η Παναχαϊκή. Δεν μπορούμε να του χαρίσουμε το χρέος αλλά ούτε και θα βγούμε στην επαιτεία για χρήματα που μας οφείλει. Η Ερασιτεχνική είναι η μητέρα της ΠΑΕ και πάντα θέλουμε να είμαστε στο πλευρό της ομάδας, αλλά όχι με τον τρόπο που θέλει η ΠΑΕ".

Στο τέλος ο πρόεδρος της ΠΓΕ  αποκάλυψε και την στρατηγική της Ερασιτεχνικής στις εξελίξεις της ΠΑΕ: "Βρισκόμαστε στην αναμονή για τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ και μετά θα συγκαλέσουμε έκτακτο Συμβούλιο για να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Ωστόσο δεν θα παρευρεθούμε στην Συνέλευση της ΠΑΕ γιατί όπως πληροφορηθήκαμε δεν θα παραστεί ο κ. Κούγιας αλλά θα εκπροσωπηθεί. Έτσι δεν υπάρχει κάποιος λόγος να πάμε και εμείς. Θα μας υποβάλουν γραπτώς τα αιτήματά τους και θα απαντήσουμε".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports