Παρελθόν ο Μπαλού
Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν στην Παναχαϊκή είναι ο Σταύρος Βαγγελόπουλος. Παρά το κύμα φυγής στους Αχαιούς, λοιπόν, οι «κοκκινόμαυροι», σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός και την επόμενη σεζόν.
Αντίθετα, ο Φάμπιο Μπαλού θα αποτελέσει παρελθόν, καθώς έχει ενημερώσει πως θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Βραζιλίας για προσωπικούς λόγους.
Σημειώνεται ότι την Τρίτη ο Ηλίας Φυντάνης παρακολούθησε τον αγώνα Φωστήρας - Κέρκυρα, όμως η παρουσία του εκεί δεν συνδέεται με μεταγραφικό σκοπό.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










